Γιώργος Βασιλείου Εργογραφία

Φιλμογραφία

  • Ο παρθενοκυνηγός (1980)
  • Ρένα να η ευκαιρία (1980)
  • Τώρα θέλω τώρα (1980)
  • Η «Νονά» (1981)
  • Τα καμάκια (1981)
  • Το ξένο είναι πιο γλυκό (1981)
  • Ο άνθρωπος που το 'παιζε πολύ (1983)
  • Ράκος...Νο14: Και ο πρώτος μπουνάκιας (1986)
  • Ο κοντός και οι μνηστήρες (1988)
  • Ο μεγάλος παραμυθάς (1988)
  • Ο πρωτάρης μπάτσος και η τροτέζα (1989)
  • Η φούσκα (2002)

Βιντεοταινίες

  • Αρέσω και κυκλοφορώ (1986)
  • Ο γυφτοροκάς (1986)
  • Η κολπατζού (1986)
  • Ο σωφέρ και το μανούλι (1986)
  • Ο τελευταίος γυφτοκράτορας (1986)
  • Ο φίλος μου ο νίντζα (1986)
  • Οι σκληρές της πενιάς και του ροκ (1986)
  • Πονηρός ο βλάχος (1986)
  • Ο παρθενοφάγος (1986)
  • Πολιτσμάνα του σαματά η μάνα (1986)
  • Ο Εμμανουέλος (1986)
  • Ο άρχοντας της λιγούρας (1987)
  • Η γυναίκα της πρώτης σελίδας (1987)
  • Ο κουρδιστός εραστής (1987)
  • Πως την βρίσκουν οι χοντροί (1987)
  • Μαρκησία του λιμανιού (1987)
  • Ο μαφιόζος (1987)
  • Μια νύχτα στο τμήμα ηθών (1987)
  • Τα ντερέκια (1987)
  • Πράσινα μπλε και κόκκινα καρύδια (1987)
  • Το 'πε το 'πε ο παπαγάλος είσαι κόκορας μεγάλος (1987)
  • Η φλόγα (1987)
  • Η ψεύτρα από το Κατάκωλο (1987)
  • Η μικρομεσαία των μπάτσων σχολή (1987)
  • Μπουνιά και συχώριο (1987)
  • Εκείνη η γυναίκα (1988)
  • Ο ερωτόγυφτος με το Ντάτσουν (1988)
  • Το ρεπορτάζ (1988)
  • Οι συνένοχοι (1988)
  • Γύφτος και γοητεία (1989)
  • Άβε Μάφια... Εθνική ακαδημία απατεώνων (1989)
  • Ο σύντροφος και ο μπάτσος (1989)
  • Ο Ταμτάκος ζει (1990)
  • Ο χαρτοπαίχτης (1989)
  • Άγαμοι και θύτες (1990)

Τηλεοπτικές σειρές

  • Η γειτονιά μας (1972, ΥΕΝΕΔ)
  • Χαρούμενη Κυριακή (1972, ΕΙΡΤ)
  • Εν τούτω νίκα (1973, ΥΕΝΕΔ)
  • Γυφτοπούλα (1974, ΥΕΝΕΔ)
  • Η Θέμις έχει νεύρα (1975, ΕΡΤ)
  • Ναυτικές ιστορίες (1978, ΥΕΝΕΔ)
  • Αργώ (1980, ΕΡΤ)
  • Ορκιστείτε παρακαλώ (1982, ΥΕΝΕΔ)
  • Οι ιερόσυλοι (1983, ΕΡΤ2)
  • Η βεντέτα (1986, ΕΡΤ2)
  • Οδός Ανθέων (1988, ΕΤ1)
  • Η γυναίκα της πρώτης σελίδας (1990, Mega)
  • Ο χαρτοπαίχτης (1990, ΕΤ1)
  • Η λάμψη (1991, ΑΝΤ1)
  • Η Ελίζα και... οι άλλοι (1992, Mega)
  • Πλάκας μέλαθρον (1992, ΑΝΤ1)
  • Τμήμα ηθών: Ο εκβιαστής (1992, ΑΝΤ1)
  • Τμήμα ηθών: Τα καλά παιδιά (1992, ΑΝΤ1)
  • Καλημέρα ζωή (1993, ΑΝΤ1)
  • Τμήμα ηθών: Αγαπάτε αλλήλους (1993, ΑΝΤ1)
  • Τμήμα ηθών: Εκλογή (1993, ΑΝΤ1)
  • Τμήμα ηθών: Καλώς ήρθες μαζί μας (1994, ΑΝΤ1)
  • Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη (2002, ΑΝΤ1)

Μεταγλωττισμένες Σειρές

  • Κάντυ Κάντυ (1983, ΕΡΤ)
  • Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον (1983, ΕΡΤ)
  • Ο επιθεωρητής Σαϊνης (1985, ΕΡΤ)
  • Τάο-Τάο (1985, ΕΡΤ)
  • Ντένις ο τρομερός (1988, ΕΤ1)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αριστοτέλης Ωνάσης

5 Αριστοτέλης Ωνάσης

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης υπήρξε αναμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές ιδιοφυίες του 20ου αιώνα. Έστησε από το μηδέν ένα στόλο από  πετρελαιοφόρα και φορτηγά, μεγαλύτερ

Το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Δοξαρά

8 Το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στο Δοξαρά

Το δεύτερο πιο πολύνεκρο δυστύχημα στην ιστορία των ελληνικών σιδηροδρόμων. Συνέβη όταν δύο επιβατικές αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν μετωπικά στο ενδιάμεσο των σταθμών Ορφανά Καρδίτσ…



Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 3 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ