Βιογραφίες
Τελευταίες Προσθήκες

Σκηνοθέτης αφηρημένων κινουμένων σχεδίων και ζωγράφος, γνωστός για τις δημιουργίες του πολλά χρόνια πριν από την εμφάνιση των γραφικών των υπολογιστών.
Γερμανός πολιτικός, με διεθνή ακτινοβολία και επιρροή, και τη μεγαλύτερη θητεία ως καγκελάριος (1982-1998), από την εποχή του Βίσμαρκ.
Αμερικανός ηθοποιός, ένας από τους τελευταίους αστέρες της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ. Βραβευμένος με Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία «Σκιές στην σιωπή».
Κύπριος σκηνοθέτης του κινηματογράφου και του θεάτρου, με σπουδαία διεθνή καριέρα. Κορυφαία δημιουργία του η ταινία «Αλέξης Ζορμπάς».
Ισπανός μυθιστοριογράφος, ποιητής και δοκιμιογράφος, τιμημένος το 2014 με το βραβείο Θερβάντες, που θεωρείται το Νόμπελ της ισπανόφωνης λογοτεχνίας.
Ο άνθρωπος που έβγαλε από την αφάνεια τη Ρεάλ Μαδρίτης και την έκανε σύλλογο με παγκόσμια εμβέλεια.
Γαλλοαμερικανίδα τραγουδίστρια και χορεύτρια, μία από τις σημαντικότερες καλλιτέχνιδες του μιούζικ-χολ, με μεγάλη καριέρα στο Παρίσι.
Σχεδιαστής σημαιών και ακτιβιστής των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων. Είναι γνωστός από τη σχεδίαση της πολύχρωμης σημαίας του κινήματος.
Γραφική φιγούρα του Μεσοπολέμου, που παρίστανε τον πολιτικό και διασκέδασε τους Αθηναίους. Κατά διαστήματα νοσηλευόταν στο Δημόσιο Ψυχιατρείο και το όνομά του έγινε συνώνυμο του «τρελού».
Άγγλος ηθοποιός, που διακρίθηκε για τους ρόλους που ερμήνευσε στην τηλεόραση («Άγιος», «Οι Αντίζηλοι») και τον κινηματογράφο («Τζέιμς Μποντ»).