Βιογραφίες
Τελευταίες Προσθήκες

Πολωνίδα αθλήτρια του στίβου, που διέπρεψε στους αγώνες ταχύτητας και κατείχε ταυτόχρονα το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100, 200 και τα 400 μέτρα.
Η Εζενί Μπραζιέ ήταν διάσημη γαλλίδα μαγείρισσα (σεφ) και η πρώτη γυναίκα που τιμήθηκε με τρία αστέρια Μισελέν το 1933.
Διακεκριμένη εκπρόσωπος του φιλελεύθερου χώρου, η πολιτικός Βιργινία Τσουδερού άφησε το δικό της διακριτό αποτύπωμα στη δημόσια ζωή της Ελλάδας.
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους έλληνες επιχειρηματίες (ΒΙΑΝΕΞ) και αθλητικούς παράγοντες (μπασκετικός Παναθηναϊκός).
Η αμερικανίδα ιατρός Βιρτζίνια Άπγκαρ είναι γνωστή για την ομώνυμη κλίμακα που μετρά την γενική κατάσταση της υγείας του νεογέννητου (Apgar Score).
Αμερικανός πολιτικός, αδελφός του δολοφονηθέντος προέδρου Τζον Κένεντι, την τύχη του οποίου ακολούθησε και ο ίδιος, στη διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας.
Ο Ραούλ Κάστρο είναι ο νεώτερος αδελφός του Φιντέλ Κάστρο. Μετά την επικράτηση της Κουβανικής Επανάστασης αναδείχθηκε σε ηγετικό στέλεχος του καθεστώτος.
Μάρτυς της Χριστιανικής Εκκλησίας. Το μόνο στοιχείο που υπάρχει για την Πετρωνία είναι ότι μαρτύρησε δια ξίφους. Η μνήμη της τιμάται κάθε χρόνο στις 29 Σεπτεμβρίου.
Δανός βιοχημικός, που εισήγαγε την κλίμακα pH για τον χαρακτηρισμό της οξύτητας ή της αλκαλικότητας ενός διαλύματος.
Ο αμερικανός αστροναύτης Άλαν Μπιν υπήρξε ο τέταρτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στη Σελήνη, ως μέλος του πληρώματος του διαστημοπλοίου «Απόλλων 12».