Βιογραφίες
Τελευταίες Προσθήκες

Θρυλική μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της Φόρμουλα 1. Η μεθοδικότητα στην προετοιμασία και η αποφασιστικότητα στους αγώνες τόν διέκριναν πάντα.
Ο Ολλανδός ιατρός Βίλεμ Αϊντχόφεν προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στον άνθρωπο και την ιατρική με την ανακάλυψη του ηλεκτροκαρδιογραφήματος.
Ο Μάλκολμ Χ, υπήρξε ένας αμφιλεγόμενος πολιτικός ακτιβιστής. Για τους ριζοσπάστες αφροαμερικανούς ήταν ο ηγέτης που διεκδίκησε δυναμικά τα δικαιώματα τους.
Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ είναι ένα από τα παιδιά-θαύματα της πληροφορικής, δημιουργός του Facebook, του πιο δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.
Η αμερικανίδα Άννα Τζάρβις υπήρξε η εμπνεύστρια της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας, που γιορτάζεται κάθε χρόνο την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου.
Ο Τάκης Μόσχος υπήρξε ένας από τους αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς του, γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες «Γλυκειά Συμμορία» και «Μετέωρο και Σκιά».
Ο Γιάννης Μακρυγιάννης υπήρξε ένας από τους σημαίνοντες αγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης και συγγραφέας των περίφημων «Απομνημονευμάτων» του.
Ένας από τους κορυφαίους κινηματογραφικούς ηθοποιούς της γενιάς του, με πολύπλευρο ταλέντο τόσο σε κωμικούς όσο και σε δραματικούς ρόλους.
Θρυλική μορφή του ελληνικού αθλητισμού και ίνδαλμα για πολλές γενιές Ελλήνων. Σπουδαιότερη επιτυχία του η νίκη του στον ονομαστό Μαραθώνιο της Βοστώνης (1946).
Ο Θερβάντες, συγγραφέας του «Δον Κιχώτη», είναι χωρίς καμία αμφιβολία, ένας από τους μεγαλύτερους και επιδραστικότερους λογοτέχνες όλων των εποχών.