Διεπαφή Προγραμματισμού Εφαρμογών - API

Στο “Σαν Σήμερα .gr” δημιουργούμε καθημερινά πρωτότυπο, ποιοτικό περιεχόμενο. Εάν θέλετε να εμπλουτίσετε εύκολα και γρήγορα την ιστοσελίδα σας με αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Widgets.

Ωστόσο, εάν αναπτύσσετε μία ξεχωριστή εφαρμογή και θέλετε να της προσδώσετε προστιθέμενη αξία, μπορείτε να ενσωματώσετε σε αυτή πληροφορίες και δεδομένα από την Τράπεζα Πληροφοριών, με απόλυτη ελευθερία στο σχεδιασμό, χρησιμοποιώντας το API μας.


Ευέλικτος Σχεδιασμός

Σχεδιάσαμε ένα εύχρηστο και ευέλικτο API, ώστε να μπορείτε να αντλείτε οποιαδήποτε πληροφορία, με τον τρόπο που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας, και να την παρουσιάζετε με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Οι εφαρμογές για κινητά και η ψηφιακή σήμανση είναι μόνο δύο πεδία εφαρμογής. Ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία!


Ευέλικτη Τιμή

Εξίσου ευέλικτη με τον σχεδιασμό είναι και η τιμή. Η Άδεια Χρήσης (API Licence) είναι διαβαθμισμένη, δηλαδή επιλέγετε σε ποια δεδομένα θέλετε να έχετε πρόσβαση και πληρώνετε μόνο γι’ αυτά.


Κατανοητή Τεκμηρίωση

Εύχρηστο είναι το κατανοητό. Γι’ αυτό και δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στην τεκμηρίωση, όπου θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες και παραδείγματα, για ν’ αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το API μέσα σε μόλις λίγα λεπτά.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ

Αγορά API Licence

Για να αποκτήσετε τη δική σας Άδεια Χρήσης (API Licence), ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

  1. Εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, δημιουργήστε έναν.
  2. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και μεταβείτε στο προφίλ σας.
  3. Επιλέξτε την καρτέλα "Οι Συνδρομές μου" και στην ενότητα "API Licence" πατήστε το κουμπί Αγορά.
  4. Επιλέξτε τα δεδομένα στα οποία θέλετε να έχετε πρόσβαση και πατήστε Πληρωμή.
  5. Εισαγάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας και ολοκληρώστε την παραγγελία σας.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!