Νατάσα Μανίσαλη

Νατάσα Μανίσαλη (1961 – 2016)
Νατάσα Μανίσαλη (1961 – 2016)

Ελληνίδα ηθοποιός,γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Εμείς και Εμείς».

Η Νατάσα Μανίσαλη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1961 και σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Πρωταγωνίστησε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, με πιο γνωστή την επιθεώρηση «Βίρα τις Άγκυρες» των Ρέππα/Παπαθανασίου, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή (1997-1999). Στην τηλεόραση έγινε εξαιρετικά δημοφιλής και γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή της στη σειρά «Εμείς και Εμείς» στο ρόλο της Νατάσας Σαριτζόγλου. Η σειρά προβλήθηκε από το MEGA την περίοδο 1994 - 1998.

Η Νατάσα Μανίσαλη πέθανε στις 5 Φεβρουαρίου 2016, χτυπημένη από την επάρατο νόσο.

Τηλεοπτικές σειρές

  • Η αναγέννηση ενός έθνους (1990, ΕΤ2)
  • Οικογένεια (1990, ΑΝΤ1)
  • Οι τρεις χάριτες: Κάψα και σκόνη (1990, Mega)
  • Η κυρία του πάνω ορόφου (1990, ΑΝΤ1)
  • Οι δύο ορφανές (1991, ΑΝΤ1)
  • Μάμα μία (1991, ΑΝΤ1)
  • Θα μιλήσεις με τον δικηγόρο μου (1992, ΑΝΤ1)
  • Εξ αδιαιρέτου (1992, ΕΤ1)
  • Οι μικρομεσαίοι (1992, Mega)
  • Βαρβαρότητες (1993, ΑΝΤ1)
  • Το δις εξαμαρτείν (1993, Mega)
  • Στον αστερισμό της γραβάτας (1993, ΑΝΤ1)
  • Τα στραβά κι ανάποδα (1993, ΑΝΤ1)
  • Οι μεν και οι δεν (1993, ΑΝΤ1)
  • Μάνα είναι μόνο μία (1993, Mega)
  • Η Καλή ... πεθερά (1993, ΑΝΤ1)
  • Σας έπιασα στα πράσα (1993, ΕΤ1)
  • Εμείς κι εμείς (1994, Mega)
  • Αγία τετράδα (1995, ΑΝΤ1)
  • Εκείνες κι εγώ (1996, ΑΝΤ1)
  • Το μικρό σπίτι στο Παγκράτι (1998, ΕΤ1)
  • Λίφτινγκ (2000, ΑΝΤ1)
  • ...ύστερα ήρθαν οι μέλισσες (2000, ΕΤ1)
  • Η νταντά (2003, Mega)
  • Το καφέ της Χαράς (2003, ΑΝΤ1)
  • Η ώρα η καλή (2004, Mega)
  • Γάμος με τα όλα του: Ο γάμος είναι φυλακή (2006, ΑΝΤ1)

Φιλμογραφία

  • Peppermint (1999)
  • Βασίλισσα μαϊμού (2000)
  • Ροζ ολοταχώς (2001)

Βιντεοταινίες

  • Η κυρία είναι χάι (1985)
  • Ο τσιφούτης (1986)
  • Σας έπιασα στα πράσα (1987)
  • Η μεγάλη των κτηνοτρόφων σχολή (1987)
  • Βαγγελίτσα ωραία μου κυρία (1988)

Θεατρικές παραστάσεις

  • Για ψήφου πήδημα (1989)
  • Γεια σου (1989)
  • Βίρα τις άγκυρες (1997)
  • Chicago (1998)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Καζαντζάκη

4 Ελένη Καζαντζάκη

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Ελένη Καζαντζάκη (το γένος Σαμίου) υπήρξε η δεύτερη σύζυγος του μεγάλου έλληνα συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη και κληρονόμος των πνευματικών δικαιωμάτων

Νίκος Καζαντζάκης

6 Νίκος Καζαντζάκης

Μυθιστοριογράφος, ποιητής, θεατρικός συγγραφέας, δημοσιογράφος, φιλόσοφος και πολιτικός. Ένα από τα μεγάλα κεφάλαια της νεοελληνικής λογοτεχνίας, με τεράστιο σε όγκο, αλλά και σε ε…



Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 3 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ