Γιάννης Μιχαλόπουλος —  Εργογραφία

Φιλμογραφία

  • Η Αθήνα τη νύχτα (1962)
  • Άνθρωπος για όλες τις δουλειές (1966)
  • Αχ και να 'μουν άντρας (1966)
  • Αχ! Αυτή η γυναίκα μου (1967)
  • Μιας πεντάρας νιάτα (1967)
  • Η θεία μου η χίπισσα (1970)
  • Μια τρελλή τρελλή σαραντάρα (1970)
  • Ο Σταύρος είναι πονηρός (1970)
  • Ο κατεργάρης (1971)
  • Ο άνθρωπος λαχείο (1979)
  • Γεύση από Ελλάδα (1980)
  • Ο παρθενοκυνηγός (1980)
  • Πολίτες δεύτερης κατηγορίας (1981)
  • Ο σεξοκυνηγός (1981)
  • Άγριες κότες (1981)
  • Θα σε κλέψω μ' ακούς (1982)
  • Χίλια κυβικά τρέλλα (1983)
  • Γύφτικη κομπανία (1983)
  • Αν ήταν το βιολί πουλί (1984)

Τηλεοπτικές σειρές

  • Το σπίτι με το Φοίνικα (1970, ΥΕΝΕΔ)
  • Ο κύριος συνήγορος (1970, ΥΕΝΕΔ)
  • Το ποινικό μητρώο της Αθήνας (1973, ΥΕΝΕΔ)
  • Τα παιδιά του Ζεβεδαίου (1973, ΕΙΡΤ)
  • Ο κόσμος και ο Κοσμάς (1973, ΕΙΡΤ)
  • Η Θέμις έχει κέφια (1975, ΕΙΡΤ)
  • Η Θέμις έχει νεύρα (1975, ΕΡΤ)
  • Μια Αθηναία στην Αθήνα (1976, ΕΡΤ)
  • Υποψίες: Αξιοπρέπεια (1978, ΕΡΤ)
  • Ορκιστείτε παρακαλώ (1982, ΥΕΝΕΔ)
  • Το αστυνομικό μας τμήμα (1990, New Channel)
  • Μάλιστα κύριε (1991, ΑΝΤ1)
  • Οι εργένηδες (1991, ΑΝΤ1)
  • Ευτυχώς δυσάρεστα νέα (1993, ΕΤ2)
  • Μη μαδάς τη Μαργαρίτα (1999, Alpha)
  • Μαμά και γιος (2002, ΝΕΤ)

Βιντεοταινίες

  • Η γκομενάρα απ' το Μέτσοβο (1985)
  • Ο αχτύπητος (1986)
  • Γιαννάκης ο μικρομεσαίος (1986)
  • Γιαννάκης ο προβληματικός (1986)
  • Ένα τρελλό τρελλό μούτρο (1986)
  • Ο εραστής της πείνας (1986)
  • Ο θείος από το Τέξας (1986)
  • Ο ανίκανος (1987)
  • Ο ξελογιασμένος (1987)
  • Ο μπαμπάς μου ο ξεφτύλας (1987)
  • Ο εραστής του άντρα μου (1988)
  • Πως τη λεν τη βαζελίνη τούρκικα (1988)
  • Ο προβοκάτορας (1988)
  • Καψούρης πονηρός και ζηλιαρόγατος (1988)
  • Ένας ώριμος παιχνιδιάρης (1989)
  • Στρατηγός καλεί ροκάδες (1989)
  • Γιορτινό παραμύθι (1990)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 3 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ