Επετειακή περιοδεία των Rolling Stones στην Ευρώπη

Οι γερόλυκοι της ροκ, Rolling Stones, ανακοίνωσαν στο λογαριασμό τους στο Instagram λεπτομέρειες για την περιοδεία τους στην Ευρώπη, όπου θα γιορτάσουν τα 60 χρόνια παρουσίας τους στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Η περιοδεία θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2022, αρχής γενομένης από τη Μαδρίτη την 1η Ιουνίου.

Μαδρίτη, Μόναχο, Λίβερπουλ, Άμστερνταμ, Βέρνη, Μιλάνο, Λονδίνο, Βρυξέλλες, Βιέννη, Λυών, Παρίσι, Γκελζενκίρχεν και Στοκχόλμη είναι οι πόλεις όπου έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με την περιοδεία «Sixty», μέχρι στιγμής.

Σε συνέχεια της περίφημης περιοδείας τους στις ΗΠΑ «No Filter», η «Sixty» θα παρουσιάσει την επιστροφή των Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς και Ρόνι Γουντ, που για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια θα παίξουν στο Λίβερπουλ, και μετά θα κάνουν δύο εμφανίσεις στο Hyde Park του Λονδίνου.

Ο Μικ Τζάγκερ και η παρέα του θα παρουσιάσουν ένα ολοκαίνουργιο, φαντασμαγορικό σόου, πάνω σε μια τεράστια σκηνή με τελευταίας τεχνολογίας ηχητικά και φωτιστικά συστήματα, το πρόγραμμα του οποίου θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μεγαλειώδους καριέρας τους, μεταξύ των οποίων και τα κλασικά τραγούδια τους «Satisfaction», «Gimme Shelter», «Start Me Up», «Paint It Black», «Jumpin’ Jack Flash» κ.ά.

«Συγγνώμη που σας αφήσαμε να περιμένετε, αλλά τέλος η αναμονή», είπε ο Κιθ Ρίτσαρντς. «Πάντα έλεγα ότι το καλύτερο μέρος για ροκ εν ρολ είναι να είσαι στη σκηνή με τους Stones και φέτος είναι πολύ ξεχωριστή (χρονιά). Ανυπομονώ να κάνουμε πρόβα με τον Μικ και τον Ρόνι και μερικούς φίλους. Τα λέμε όλοι πολύ σύντομα».

«Όταν κοιτάζω τη λαοθάλασσα, όταν παίζουμε στην Ευρώπη το μόνο που μπορώ να δω είναι χαμόγελα. Είναι συγκινητικό και χαίρομαι που κάνουμε τους ανθρώπους χαρούμενους κάθε φορά που παίζουμε ζωντανά. Ανυπομονώ να ανέβω σε αυτή την ολοκαίνουργια σκηνή με τα αγόρια και να διασκεδάσουμε» πρόσθεσε ο Ρόνι.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 8 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ