Με Μπάγερν για την υπέρβαση απόψε ο Ολυμπιακός

Την πανίσχυρη πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει απόψε (22/10, 22:00) στο Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων στο Champions League.

Μια αποστολή οπωσδήποτε δύσκολη για τους «ερυθρόλευκους», αφού παρά τις απώλειες που είχε εσχάτως στην Μπουντεσλίγκα πρόκειται για ένα συγκρότημα κορυφαίου επιπέδου, που παίζει 90 λεπτά με το «πόδι στο γκάζι» κι αυτό το κατάλαβε με πικρό τρόπο η Τότεναμ, που διασύρθηκε (2-7) από τους Βαυαρούς στην έδρα της, την προηγούμενη αγωνιστική.

Άλλωστε, εκεί εστίασε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς. «Θα παίξουμε και θα παλέψουμε για τη νίκη. Όλοι στον Ολυμπιακό λειτουργούμε έτσι. Πιστεύουμε όλοι στην ομάδα. Αύριο (σ.σ. σήμερα)θα δούμε έναν πολύ σπουδαίο αγώνα και πολύ όμορφο παιχνίδι με μία ομάδα πολύ δυνατή», σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου.

«Ξέρουμε την αξία της Μπάγερν. Πιστεύουμε σε εμάς, πιθανότητες υπάρχουν και αρκεί να το πιστέψεις και να το παλέψεις. Η Μπάγερν είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου», συμπλήρωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με σχηματισμό 4-3-3 και την αρχική ενδεκάδα θα αποτελέσουν, κατά πάσα πιθανότητα, οι Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

Από την άλλη πλευρά, ο Νίκο Κόβατς αναμένεται να ξεκινήσει με τους Νόιερ, Κίμιχ, Αλάμπα, Παβάρ, Ερναντές, Χάβι Μαρτίνεθ, Αλκάνταρα, Πέρισιτς, Κουτίνιο, Γκνάμπρι και Λεβαντόβσκι.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 8 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ