Διαγωνισμός «Σαν σήμερα στην παγκόσμια ιστορία»

Ο διαγωνισμός αυτός έχει ολοκληρωθεί!

Νικητές Διαγωνισμού

  • Χρόνης Σακαβάλας
  • Παναγιώτης Καμαριώτης

Όροι Διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την «ISTODATA DIGITAL AGENCY» και τον ιστότοπο «ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ .GR» (εφεξής «η Εταιρεία»), σε συνεργασία με τη «ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ».

Δικαίωμα Συμμετοχής

1. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδος άνω των 18 ετών.

2. Αποκλείονται από τη συμμετοχή οι εργαζόμενοι των εταιρειών «ISTODATA DIGITAL AGENCY», «ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ», καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους α’ βαθμού.

Διάρκεια Διαγωνισμού

3. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τη Σάββατο 8/2/2020 έως και την Κυριακή 16/2/2020.

4. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει, να μειώσει ή να διακόψει τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού, οποτεδήποτε, για τεχνικούς, εμπορικούς, λειτουργικούς ή λόγους ανωτέρας βίας και με προηγούμενη ειδοποίηση των συμμετεχόντων με μέσο πρόσφορο κατά την εύλογη κρίση της.

Δώρα

5. Δύο (2) νικητές θα κερδίσουν από ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου «Σαν σήμερα στην παγκόσμια ιστορία» του Dan Snow από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Διαδικασία Συμμετοχής

6. O κάθε συμμετέχων θα πρέπει να εγγραφεί στο Εβδομαδιαίο Newsletter του «Σαν Σήμερα .gr». Μετά την υποβολή της συμμετοχής του θα λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα πρέπει να επιβεβαιώσει την εγγραφή του ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες που θα βρει σε αυτό.

7. Ο συμμετέχων θα πρέπει να παραμείνει εγγεγραμμένος στη λίστα παραληπτών του newsletter τουλάχιστον έως και την ημερομηνία της κλήρωσης.

Ανάδειξη Νικητών

8. Η ανάδειξη των νικητών του Διαγωνισμού θα γίνει με κλήρωση από αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα και θα λάβουν μέρος όλες οι έγκυρες συμμετοχές. Ως «έγκυρη συμμετοχή» νοείται οποιαδήποτε συμμετοχή στον Διαγωνισμό, η οποία έχει υποβληθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται ανωτέρω κι έχει γίνει αποδεκτή.

9. Τα ονόματα των νικητών, που θα ανακηρυχθούν, θα δημοσιευθούν τη Δευτέρα 17/2/2020 στην παρούσα σελίδα του διαγωνισμού, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

10. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email που δήλωσαν και θα πρέπει να απαντήσουν, αποστέλλοντας τα πλήρη στοιχεία τους (ήτοι: Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη, Τηλέφωνο) το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 19/2/2020 και ώρα Ελλάδος 00:00, για να αποδεχθούν το δώρο τους. Πέραν της συγκεκριμένης ημερομηνίας και ώρας, το δώρο θεωρείται μη αποδεκτό.

11. Η Εταιρεία δεν θα φέρει ευθύνη για άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των νικητών που οφείλονται σε μη απάντηση του τηλεφώνου, απουσίας ή και λόγω μη προσέλευσης για παραλαβή του δώρου.

Παραλαβή Δώρων

12. Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική θα παραλάβουν το δώρο τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα). Οι νικητές που κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης. Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνουν οι Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Προσωπικά Δεδομένα

13. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι η υποβολή της συμμετοχής τους συνεπάγεται ταυτόχρονη εγγραφή τους στο εβδομαδιαίο newsletter του «Σαν Σήμερα .gr». Κατά το διάστημα που παραμένουν εγγεγραμμένοι αποδέχονται να λαμβάνουν στο email που δήλωσαν ένα (1) ενημερωτικό δελτίο κάθε εβδομάδα. Μετά το πέρας του διαγωνισμού έχουν το δικαίωμα διαγραφής τους από τη λίστα παραληπτών, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στο τέλος κάθε ενημερωτικού δελτίου που αποστέλλεται.

14. Οι συμμετέχοντας παραχωρούν την άδεια δημοσίευσης του ονοματεπώνυμού τους στην παρούσα σελίδα του διαγωνισμού και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε περίπτωση που ανακηρυχθούν νικητές.

15. Η Εταιρεία δεσμεύεται ότι οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα υποβληθούν από τους συμμετέχοντες θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων από το sansimera.gr και δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους.

16. Τα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση) των νικητών θα κοινοποιηθούν στη «ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ» για την αποστολή / παραλαβή των δώρων, καθώς και σε συνεργάτες που πιθανώς εμπλέκονται στη διαδικασία (Courrier κλπ).

Λοιποί Όροι

17. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την επιλογή των δώρων ή τον τρόπο και τις ημερομηνίες κληρώσεων (προγραμματισμό διάθεσης δώρων) οποιαδήποτε στιγμή.

18. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο συµµετέχων επιθυµεί να αποσύρει τη συμμετοχή του δύναται να ενημερώσει την Εταιρεία μέσω της ιστοσελίδας sansimera.gr για να απομακρυνθεί το όνομά του από την κλήρωση.

19. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του στο σύνολό τους.

20. Οποιαδήποτε αλλαγή ή τυχόν τροποποίηση των όρων του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στην παρούσα σελίδα του διαγωνισμού.


Σαν σήμερα στην παγκόσμια ιστορία

Συγγραφέας: Dan Snow
Μετάφραση: Ανδρέας Μιχαηλίδης
Εκδόσεις Μεταίχμιο

Ποια μέρα ξέσπασε και τελείωσε ο συντομότερος πόλεμος της Ιστορίας (μέσα σε σαράντα περίπου λεπτά); Πώς ένα κοπάδι κουνέλια κατατρόπωσε τον Ναπολέοντα το 1807; Γιατί το 1752 οι Βρετανοί έπεσαν για ύπνο στις 2 Σεπτεμβρίου και ξύπνησαν στις 14; Πώς µια πορεία γυναικών το 1917 πυροδότησε τη Ρωσική Επανάσταση;
Από τη μέρα που η Ζαν ντε Κλισόν έγινε πειρατίνα και κήρυξε μόνη της πόλεμο ενάντια στον Βασιλιά της Γαλλίας (2 Αυγούστου 1343) ως τη μέρα που γνωρίστηκαν ο Λένον και ο Μακάρτνεϊ (6 Ιουλίου 1957), η Ιστορία είναι γεμάτη απίθανους ήρωες και συναρπαστικά σημεία καμπής.

Μέσα από τις σελίδες του «Σαν σήμερα στην παγκόσμια ιστορία» ο Dan Snow ζωντανεύει ένα καθοριστικό γεγονός που έλαβε χώρα κάθε μέρα του έτους και µας δίνει µια διαφορετική και απρόσμενη εικόνα για το παρελθόν. Από το ένα καθηλωτικό επεισόδιο στο άλλο, ο χρόνος μετατρέπεται σε µια ζωηρή, βαθιά ανθρώπινη Ιστορία του κόσμου.

Ο Dan Snow (3 Δεκεμβρίου 1978) είναι βρετανός τηλεπαρουσιαστής, γνωστός (και βραβευμένος) για διάφορα ιστορικά ντοκιµαντέρ που παρουσιάζει κυρίως για το BBC. Παρουσιάζει, επίσης, το podcast Dan Snow’s History Hit.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 8 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ