Διαγωνισμός «Σαν σήμερα στη νεότερη και σύγχρονη ελληνική ιστορία»

Ο διαγωνισμός αυτός έχει ολοκληρωθεί!

Νικητές Διαγωνισμού

  • Ισίδωρος Δαμαλάς
  • Χρυσοβαλαντης Σταφυλης

Όροι Διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την «ISTODATA DIGITAL AGENCY» και τον ιστότοπο «ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ .GR» (εφεξής «η Εταιρεία»), σε συνεργασία με τη «ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ».

Δικαίωμα Συμμετοχής

1. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδος άνω των 18 ετών.

2. Αποκλείονται από τη συμμετοχή οι εργαζόμενοι των εταιρειών «ISTODATA DIGITAL AGENCY», «ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ», καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους α’ βαθμού.

Διάρκεια Διαγωνισμού

3. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 17/2/2020 έως και την Κυριακή 1/3/2020.

4. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει, να μειώσει ή να διακόψει τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού, οποτεδήποτε, για τεχνικούς, εμπορικούς, λειτουργικούς ή λόγους ανωτέρας βίας και με προηγούμενη ειδοποίηση των συμμετεχόντων με μέσο πρόσφορο κατά την εύλογη κρίση της.

Δώρα

5. Δύο (2) νικητές θα κερδίσουν από ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου «Σαν σήμερα στη νεότερη και σύγχρονη ελληνική ιστορία» από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Διαδικασία Συμμετοχής

6. O κάθε συμμετέχων θα πρέπει να εγγραφεί στο Εβδομαδιαίο Newsletter του «Σαν Σήμερα .gr». Μετά την υποβολή της συμμετοχής του θα λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα πρέπει να επιβεβαιώσει την εγγραφή του ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες που θα βρει σε αυτό.

7. Ο συμμετέχων θα πρέπει να παραμείνει εγγεγραμμένος στη λίστα παραληπτών του newsletter τουλάχιστον έως και την ημερομηνία της κλήρωσης.

Ανάδειξη Νικητών

8. Η ανάδειξη των νικητών του Διαγωνισμού θα γίνει με κλήρωση από αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα και θα λάβουν μέρος όλες οι έγκυρες συμμετοχές. Ως «έγκυρη συμμετοχή» νοείται οποιαδήποτε συμμετοχή στον Διαγωνισμό, η οποία έχει υποβληθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται ανωτέρω κι έχει γίνει αποδεκτή.

9. Τα ονόματα των νικητών, που θα ανακηρυχθούν, θα δημοσιευθούν την Δευτέρα 2/3/2020 στην παρούσα σελίδα του διαγωνισμού, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

10. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email που δήλωσαν και θα πρέπει να απαντήσουν, αποστέλλοντας τα πλήρη στοιχεία τους (ήτοι: Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη, Τηλέφωνο) το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 4/3/2020 και ώρα Ελλάδος 00:00, για να αποδεχθούν το δώρο τους. Πέραν της συγκεκριμένης ημερομηνίας και ώρας, το δώρο θεωρείται μη αποδεκτό.

11. Η Εταιρεία δεν θα φέρει ευθύνη για άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των νικητών που οφείλονται σε μη απάντηση του τηλεφώνου, απουσίας ή και λόγω μη προσέλευσης για παραλαβή του δώρου.

Παραλαβή Δώρων

12. Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική θα παραλάβουν το δώρο τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα). Οι νικητές που κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης. Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνουν οι Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Προσωπικά Δεδομένα

13. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι η υποβολή της συμμετοχής τους συνεπάγεται ταυτόχρονη εγγραφή τους στο εβδομαδιαίο newsletter του «Σαν Σήμερα .gr». Κατά το διάστημα που παραμένουν εγγεγραμμένοι αποδέχονται να λαμβάνουν στο email που δήλωσαν ένα (1) ενημερωτικό δελτίο κάθε εβδομάδα. Μετά το πέρας του διαγωνισμού έχουν το δικαίωμα διαγραφής τους από τη λίστα παραληπτών, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στο τέλος κάθε ενημερωτικού δελτίου που αποστέλλεται.

14. Οι συμμετέχοντας παραχωρούν την άδεια δημοσίευσης του ονοματεπώνυμού τους στην παρούσα σελίδα του διαγωνισμού και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε περίπτωση που ανακηρυχθούν νικητές.

15. Η Εταιρεία δεσμεύεται ότι οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα υποβληθούν από τους συμμετέχοντες θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων από το sansimera.gr και δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους.

16. Τα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση) των νικητών θα κοινοποιηθούν στη «ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ» για την αποστολή / παραλαβή των δώρων, καθώς και σε συνεργάτες που πιθανώς εμπλέκονται στη διαδικασία (Courrier κλπ).

Λοιποί Όροι

17. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την επιλογή των δώρων ή τον τρόπο και τις ημερομηνίες κληρώσεων (προγραμματισμό διάθεσης δώρων) οποιαδήποτε στιγμή.

18. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο συμμετέχων επιθυμεί να αποσύρει τη συμμετοχή του δύναται να ενημερώσει την Εταιρεία μέσω της ιστοσελίδας sansimera.gr για να απομακρυνθεί το όνομά του από την κλήρωση.

19. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του στο σύνολό τους.

20. Οποιαδήποτε αλλαγή ή τυχόν τροποποίηση των όρων του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στην παρούσα σελίδα του διαγωνισμού.


Σαν σήμερα στη νεότερη και σύγχρονη ελληνική ιστορία

Συγγραφείς: Γιάννης Γρυντάκης, Γιώργος Δάλκος, Άγγελος Χόρτης, Έκτορας Χόρτης
Εκδόσεις Μεταίχμιο

Η νεότερη και σύγχρονη ιστορία μας, από την άλωση της Κωνσταντινούπολης μέχρι σήμερα, είναι πυκνή σε γεγονότα που σηματοδοτούν την πορεία τους έθνους μας. Πρωταγωνιστές των γεγονότων αυτών, πολιτικών, στρατιωτικών και πολιτιστικών, υπήρξαν προσωπικότητες που έθεσαν τη σφραγίδα τους στις ιστορικές εξελίξεις.

Σε αυτό το βιβλίο καταγράφονται ανά μέρα του έτους τα σημαντικότερα γεγονότα που συνέβησαν όλο αυτό το διάστημα προσφέροντας στον αναγνώστη μια αίσθηση συνέχειας και γνώσης του παρελθόντος: γεννήσεις, θάνατοι, ιστορικές στιγμές, μικρά και μεγάλα περιστατικά που τους αξίζει μια θέση στη μνήμη μας.

O Γιάννης Γρυντάκης είναι διδάκτωρ Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. ∆ιετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και δίδαξε επί σειρά ετών Ιστορία σε μεταπτυχιακά τµήµατα του Πανεπιστημίου Αθηνών και σε σχολές επιµόρφωσης καθηγητών. Έχει γράψει ιστορικές µελέτες και ιστορικά μυθιστορήματα. Συμμετείχε ως εισηγητής σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά συνέδρια και είναι επίτιµος σχολικός σύμβουλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο Γιώργος ∆άλκος είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από τον Τοµέα Παιδαγωγικής του τµήµατος ΦΠΨ της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Υπηρέτησε ως καθηγητής στη ∆ηµόσια Εκπαίδευση, ως Πάρεδρος στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και ως σχολικός σύμβουλος. Επίσης συμμετείχε σε οµάδες εργασίας µε αντικείμενο τη συγγραφή σχολικών βιβλίων Ιστορίας και την παραγωγή αντίστοιχου λογισµικού.

O Άγγελος Χόρτης είναι διδάκτωρ Ιστορίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. ∆ίδαξε επί σειρά ετών σε σχολές επιμόρφωσης καθηγητών. Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά συνέδρια και είναι επίτιµος σχολικός σύµβουλος ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης. Στο συγγραφικό του έργο περιλαμβάνονται συλλογικά βιβλία Ιστορίας.

Ο Έκτορας Χόρτης είναι πτυχιούχος Ιστορίας-Αρχαιολογίας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Ludwig-Maximilians Universität του Μονάχου και υπηρέτησε ως καθηγητής στη δηµόσια εκπαίδευση. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή εκπαιδευτικών βιβλίων και είναι εκδότης του λευκαδίτικου περιοδικού «ΤΑ ΧΟΡΤΑΤΑ».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 3 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ