Γεωργία Βασιλειάδου —  Εργογραφία

Φιλμογραφία

  • Το όνειρον του γλύπτου (1930)
  • Για την αγάπη της (1930)
  • Παπούτσι από τον τόπο σου (1946)
  • Οι Γερμανοί ξανάρχονται... (1948)
  • Τα τέσσερα σκαλοπάτια (1951)
  • Μια νύχτα στον Παράδεισο (1951)
  • Εκείνες που δεν πρέπει να αγαπούν (1951)
  • Το στραβόξυλο (1952)
  • Ο φαταούλας (1952)
  • Ο γρουσούζης (1952)
  • Χαρούμενο ξεκίνημα (1954)
  • Η ωραία των Αθηνών (1954)
  • Γκολ στον έρωτα (1954)
  • Πιάσαμε την καλή (1955)
  • Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας (1955)
  • Η καφετζού (1956)
  • Το αμαξάκι (1957)
  • Η θεία από το Σικάγο (1957)
  • Η Αθήνα χορεύει ροκ εν ρολ (1957)
  • Η κυρά μας η μαμή (1958)
  • Ο μαγκούφης (1959)
  • Ο θησαυρός του μακαρίτη (1959)
  • Ο θείος από τον Καναδά (1959)
  • Νταντά με το ζόρι (1959)
  • Μπουμπουλίνα (1959)
  • Αστέρω (1959)
  • Η κυρία δήμαρχος (1960)
  • Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο κοντός (1961)
  • Το καρπουζάκι (1962)
  • Οι γαμπροί της Ευτυχίας (1962)
  • Ο Μιχαλιός του 14ου συντάγματος (1962)
  • Η Ελληνίδα και ο έρωτας (1962)
  • Έξυπνοι και κορόιδα (1962)
  • Ο Θύμιος στη χώρα του στριπτίζ (1963)
  • Ο ανηψιός μου ο Μανόλης (1963)
  • Εμείς τα μπατιράκια (1963)
  • Αγάπησα και πόνεσα (1963)
  • Ήταν όλοι τους... κορόιδα! (1964)
  • Κάλλιο πέντε και στο χέρι (1965)
  • Προξενήτρα πράκτωρ 017 (1966)
  • Ο Μελέτης στην άμεσο δράση (1966)
  • Ησαϊα χόρευε (1966)
  • Δοσατζού: Επιχείρησις γαμπρός (1966)
  • Διπλοπεννιές (1966)
  • Τόσα όνειρα στους δρόμους (1968)
  • Η λυγερή (1968)
  • Η Σμυρνιά (1969)
  • Η περιπτερού (1970)
  • Η βαρώνη και ο Προκόπης (1970)
  • Ένα ένα τέσσερα (1977)

Τηλεοπτικές σειρές

  • Το παλιό το κατοστάρι (1974, ΥΕΝΕΔ)
  • Ο Χριστός ξανασταυρώνεται (1975, ΕΙΡΤ)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 3 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ