Σταμάτησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Mission: Impossible 7» στη Βενετία λόγω κοροναϊού

Αναβλήθηκαν εξαιτίας του κοροναϊού τα προγραμματισμένα γυρίσματα στην Ιταλία για τη νέα ταινία με τον Τομ Κρουζ «Επικίνδυνες Αποστολές», που θα διαρκούσαν τρεις εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε χθες η αμερικανική εταιρεία παραγωγής ταινιών Paramount Pictures.

Τα γυρίσματα επρόκειτο να ξεκινήσουν χθες, Δευτέρα, στη Βενετία, όπου από την Κυριακή έχουν ματαιωθεί οι ετήσιες αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Ο αριθμός των κρουσμάτων στην Ιταλία ανήλθε ήδη στα 283, επτά από τα οποία θανατηφόρα, και έχει αποκλειστεί μεγάλο μέρος του πλούσιου Βορρά για να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

«Για την ασφάλεια και την υγεία των συντελεστών και μετά τις προσπάθειες των τοπικών αρχών της Βενετίας να ανασταλούν οι δημόσιες συναθροίσεις, τροποποιούμε το σχέδιο παραγωγής για τις τρεις εβδομάδες των γυρισμάτων στη Βενετία--το προγραμματισμένο πρώτο σκέλος μια μεγάλης παραγωγής για τις «Επικίνδυνες Αποστολές 7», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Paramount Pictures, που ανήκει στην εταιρεία ViacomCBS.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει στους συντελεστές της ταινίας να επιστρέψουν στα σπίτια τους όσο δεν πραγματοποιούνται τα γυρίσματα και ότι θα «εξακολουθήσει να παρακολουθεί την κατάσταση» στην Ιταλία. Δεν διευκρίνισε ωστόσο πότε αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή.

Η έβδομη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών «Επικίνδυνες Αποστολές» αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται τον Ιούλιο του 2021, ενώ είναι προγραμματισμένη και μια όγδοη για το 2022. Ο Κρουζ θα υποδύεται και πάλι τον μυστικό πράκτορα Ίθαν Χαντ και στις δύο ταινίες που θα σκηνοθετήσει ο Κρίστοφερ Μακουάρι.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 8 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ