Πέθανε ο Ινδός ηθοποιός Ιρφάν Καν («Slumdog Millionaire», «Η Ζωή του Πι»)

Ένας σπουδαίος ηθοποιός του ινδικού κινηματογράφου, ο οποίος έπαιξε και σε γνωστές ταινίες του Χόλιγουντ, έφυγε από τη ζωή σήμερα, σε ηλικία 53 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Ο λόγος για τον Ιρφάν Καν, ο οποίος είχε διαγνωστεί με μία σπάνια μορφή καρκίνου πριν από δύο χρόνια, τον οποίο και μαχόταν όλο αυτό το διάστημα, ωστόσο έχασε τη μάχη και "έσβησε" το πρωί της Τετάρτης στη Μουμπάι, αφήνοντας πίσω του σπουδαίο κινηματογραφικό έργο με μια ευρεία γκάμα ταινιών στις οποίες συμμετείχε.

Το 2018, ο ηθοποιός είχε δημοσιεύσει στο Twitter ότι είχε διαγνωστεί με ενδοκρινικό όγκο, μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Υποβλήθηκε σε θεραπεία στο Λονδίνο, που τον βοήθησε να νιώσει καλύτερα και να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Angrezi Medium», που ήταν η τελευταία του.

Ο Ιρφάν Καν ξεκίνησε την καριέρα του κάνοντας μεγάλα και γοργά βήματα στην τηλεόραση, πριν περάσει στο "Bollywood" και γίνει γνωστός το 2001, αρχικά από ταινίες μικρού μήκους, ενώ το μεγάλο άλμα προς το Hollywood έγινε χάρη στο έργο "Η ζωή του Πι". Εν συνεχεία κατάφερε να κερδίσει ρόλους και σε αρκετές γνωστές αμερικανικές ταινίες, όπως το «Slumdog Millionaire» του Ντάνι Μπόιλ το 2008, το σπονδυλωτό «New York, Ι Love You» του 2009, το «The Amazing Spider-Man» του 2012, τη «Ζωή του Πι» του Ανγκ Λι το 2012, το «Jurassic World» του 2015 και το «Inferno» του 2016.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 8 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ