Ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαγνώστηκε με κορονοϊό

Ο κορονοϊός έπληξε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως γνωστοποίησε ο Έλληνας εφοπλιστής μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο γνωστός ιός με ‘επισκέφθηκε’ και θεώρησα υποχρέωσή μου να το δημοσιοποιήσω. Νιώθω καλά καθώς λαμβάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχώ στις οδηγίες των γιατρών και το ίδιο συνιστώ στους συμπολίτες μου. Περαστικά σε όλους μας», αναφέρει η ανάρτηση στο Instagram.

Σε εξετάσεις όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού

Η είδηση αυτή έφερε αναστάτωση στις τάξεις του Ολυμπιακού. Μετά από εισήγηση του ιατρικού τιμ, όλοι στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» θα κάνουν προληπτικές εξετάσεις αίματος για να δουν αν έχουν μολυνθεί. Στην συγκεκριμένη εξέταση δεν θα προβούν μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά όσοι ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ταυτόχρονα η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο να αναβληθεί ο αγώνας του Europa League με τη Γουλβς, μετά από αίτημα που έκανε ο αγγλικός σύλλογος. Σύμφωνα με την «Telegraph», οι «λύκοι» έστειλαν αίτημα στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία να αναβληθεί ο αγώνας. Η απόφαση αναμένεται να βγει τα επόμενα 24ωρα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 8 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ