Ο ΠΑΟΚ χωρίς συμφωνία για τηλεοπτικά δικαιώματα

ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

@paok_fc

Χωρίς συμβόλαιο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα αναμετάδοσης των εντός έδρας παιχνιδιών του, βαδίζει στη φετινή σεζόν ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι και η μόνη μεγάλη ομάδα της Superleague 1 που αντιμετωπίζει τέτοιο θέμα.

Τα δικαιώματα αναμετάδοσης των αγώνων του ΠΑΟΚ πέρυσι είχε το συνδρομητικό κανάλι NOVA ενώ για φέτος τα σχέδια του «δικεφάλου» του βορρά ήταν να προχωρήσει σε συμφωνία με την ΕΡΤ. Μάλιστα οι επαφές είχαν γίνει ήδη από την περσινή σεζόν και το deal είχε «κλείσει». Όμως, οι εκλογές του καλοκαιριού έφεραν αλλαγές στη διοίκηση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης με αποτέλεσμα να αποφασιστεί το «πάγωμα» όλων των συμφωνιών που είχαν γίνει με την προηγούμενη κυβέρνηση. Οι συμφωνίες αυτές κρίθηκαν ως μη γενόμενες. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κλείσει ξανά συμφωνία με τη NOVA. Ωστόσο ούτε και εκεί βρέθηκε κάποια λύση, καθώς το ποσό που πρότεινε στον ΠΑΟΚ το συνδρομητικό κανάλι ήταν μικρότερο και από αυτό του Παναθηναϊκού…

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αρνήθηκε την προσφορά θεωρώντας την εξευτελιστική, ειδικά μετά την κατάκτηση του νταμπλ στην προηγούμενη αγωνιστική σεζόν. Έτσι, υιοθέτησε ένα μοντέλο pay per view, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βλέπουν τους εντός αγώνες της ομάδας αποκλειστικά μέσα από την επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ ΤV με την αντίστοιχη πληρωμή. Ένα μοντέλο πολύ σύνηθες για το εξωτερικό, ωστόσο πρωτόγνωρο για τα ελληνικά, ποδοσφαιρικά δεδομένα. Πάντως, οι φίλαθλοι της ομάδας φαίνονται ικανοποιημένοι με τη λύση που βρήκε η διοίκηση, καθώς μπορούν να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και αισθάνονται ότι συνεισφέρουν στην ομάδα τους.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει και φέτος την πολύ καλή του πορεία στο πρωτάθλημα. Μαζί με τον Ολυμπιακό είναι αήττητοι στα μέχρι τώρα παιχνίδια και μοιράζονται τις πρώτες θέσεις του πίνακα. Στην επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ και το στοίχημα της bwin για τη Superleague τον δείχνει νικητή στην αναμέτρηση με την κρητική ομάδα. Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος άνετο φαίνεται πως θα είναι το παιχνίδι και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει έως τώρα 6 νίκες και 3 ισοπαλίες και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό. Ο τιτλούχος Κυπέλλου και Πρωταθλήματος πηγαίνει με την ίδια δυναμική και στις φετινές αναμετρήσεις, με ενισχυμένο ηθικό από τον περσινό του θρίαμβο. Ακόμα και χωρίς τη συμφωνία με κάποιο κανάλι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποδεικνύει ότι έχει λύσεις εντός και εκτός γηπέδων.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 8 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ