«Something in the Way»: Το τραγούδι των Nirvana έγινε ξανά επιτυχία χάρη στον Batman

Σύμφωνα με πληροφορίες του Billboard, το τραγούδι των Nirvana από το κλασσικό πια άλμπουμ του 1991 «Nevermind» έχει παρουσιάσει μεγάλη άνοδο στις πλατφόρμες steaming.

Αυτό έρχεται σε συνέχεια της ταινίας «The Batman», όπου το τραγούδι ακούγεται δύο φορές, όπως επίσης συνοδεύει και τα trailers που προηγήθηκαν της πρεμιέρας. Έτσι, το «Something In The Way» κέρδισε 3,1 εκατομμύρια on-demand streams στην Αμερική κατά τις τέσσερις πρώτες ημέρες μετά την κυκλοφορία της ταινίας στις 4 Μαρτίου, σημειώνοντας αύξηση 734% συγκριτικά με το προηγούμενο τετραήμερο. Το διάστημα 6-7 Μαρτίου το τραγούδι είχε 880.000 στριμαρίσματα και την επόμενο κιόλας ημέρα έφτασε το 1,5 εκατομμύριο.

Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά και φαίνεται πως η δήλωση του σκηνοθέτη Matt Reeves πως επηρεάστηκε από τον Κερτ Κομπέιν στη δημιουργία του χαρακτήρα τού Robert Pattinson έπαιξε κάποιο ρόλο, μετατρέποντας την υπόκρουση σε κάτι περισσότερο από απλή μουσική κάλυψη.

Μιλώντας σχετικά, είχε πει: «Σκέφτηκα πως από το να κάνω τον ήρωα έναν γοητευτικό playboy, θα μπορούσα να τον μετατρέψω σε κάτι άλλο, σε κάποιον που έχει περάσει μια μεγάλη τραγωδία κι έγινε απόκληρος. Έτσι, άρχισα να το δουλεύω στο μυαλό μου και σταδιακά δημιουργήθηκε αυτή η εκδοχή του Kurt Cobain». Τότε ήταν που έκρινε πως ο Robert Pattinson ήταν ιδανικός για το ρόλο.

«Σε αυτή την ταινία μπορείς να δει την ευαλωτότητα και την απελπισία του ήρωα, αλλά και τη δύναμή του. Θεώρησα πως αυτό είναι ένα υπέροχο μείγμα».

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 8 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ