Η νέα εκδοχή του «Lodi» από τον Τζον Φόγκερτι και την οικογένειά του

Σε εκούσια καραντίνα περνούν τον μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους ο Τζον Φόγκερτι και η οικογένειά του, και εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να ηχογραφήσουν στο οικιακό τους στούντιο μια καινούργια εκδοχή του «Lodi», της κλασικής επιτυχίας των Creedence Clearwater Revival.

Στο βιντεοκλίπ, βασικός κιθαρίστας είναι βεβαίως ο Τζον, ενώ ο γιος του, Σέιν είναι στο μπάσο και ο άλλος του γιος, ο Τάιλερ και η κόρη του, η Κέλσι συνοδεύουν με ακουστικές κιθάρες. Η ιστορία που αφηγείται το τραγούδι -ιστορία ενός μουσικού που παλεύει να τα φέρει βόλτα και δεν καταφέρνει να κάνει επιτυχία- αποκτά επίκαιρες διαστάσεις σε μια περίοδο όπου οι ζωές και οι καριέρες τόσων μουσικών έχουν μπει στο ψυγείο λόγω της πανδημίας.

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να μην θεωρούμε πλέον ότι τα πράγματα είναι δεδομένα» είπε, μιλώντας στο Rolling Stone, ο Τζον Φόγκερτι. «Η κόρη μου η Κέλσι, που είναι στην τελευταία τάξη στο σχολείο και θα της λείψουν τόσα -η αποφοίτησή της-, μας το είπε χθες. Ακριβώς, Κέλσι! Αν βγαίνει κάτι καλό από αυτό είναι το ότι καταφέρνω να είμαι περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου κάνοντας μουσική, δίνοντας απλόχερα αγάπη μέσα από μουσική».

Η καινούργια εκδοχή του «Lodi» έρχεται σε συνέχεια μιας καινούργιας εκδοχής άλλης επιτυχίας των Creedence Clearwater Revival, του «Down on the Corner». Η οικογένεια Φόγκερτι έχει βαφτίσει τη σειρά ερμηνειών της στο οικιακό στούντιό τους «Cosmo’s Factory/Fogerty’s Factory», κλίνοντας το μάτι στο άλμπουμ του 1970 της μπάντας, «Cosmo’s Factory» (έχουν μάλιστα αναδημιουργήσει για τη σειρά και το εξώφυλλο του LP).

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 8 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ