Γιούργκεν Κλοπ: «Ποιος είμαι εγώ να μιλήσω για τον κορονoϊό»;

Να και κάποιος διάσημος που όταν ρωτήθηκε για τον κορονοϊό απάντησε όπως ακριβώς έπρεπε να απαντήσει: "Ποιος είμαι εγώ να μιλήσω για τον κορονοϊό";

Ο λόγος για τον προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δέχτηκε τις σχετικές ερωτήσεις χθες το βράδυ, μετά τον αποκλεισμό της Λίβερπουλ από την Τσέλσι για το FA Cup.

Ο Κλοπ δήλωσε ότι η γνώμη του για το θέμα δεν έχει σημασία, καθώς ήταν απλώς κάποιος με «καπέλο μπέιζμπολ και κακό ξύρισμα».

"Δεν είναι σημαντικό τι λένε όλοι οι διάσημοι άνθρωποι"

«Δεν είναι σημαντικό τι λένε όλοι οι διάσημοι άνθρωποι, πρέπει να μιλάς για τα πράγματα με τον σωστό τρόπο. Όχι οι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν, όπως και εγώ, να μιλάνε γι αυτό», είπε ο Κλοπ.

«Αυτό που δεν μου αρέσει στη ζωή είναι για ένα πολύ σοβαρό πράγμα, η άποψη ενός προπονητή ποδοσφαίρου να είναι σημαντική. Δεν το καταλαβαίνω», πρόσθεσε ο Γερμανός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου.

«Οι άνθρωποι με τη απαραίτητη γνώση θα πρέπει να πουν στους ανθρώπους τι να κάνουν, εκείνοι να το κάνουν και όλα θα είναι καλά ή όχι. Όχι οι προπονητές ποδοσφαίρου. Δεν καταλαβαίνω την πολιτική, τους κορονοϊούς... γιατί εγώ; Φοράω καπέλο του μπέιζμπολ και έχω κακό ξύρισμα».

Ο COVID-19 έχει σκοτώσει περισσότερους από 3.000 ανθρώπους παγκοσμίως και έχει μολύνει περίπου 91.000 άτομα, κάνοντας αρκετές ομάδες ποδοσφαίρου στην Ευρώπη να ζητήσουν από τους παίκτες, το προσωπικό και τους υπαλλήλους τους να αποφεύγουν τις χειραψίες σε μια προσπάθεια να επιβραδυνθεί η εξάπλωσή του.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 8 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ