Δήμος Σταρένιος —  Εργογραφία

Φιλμογραφία

  • Μάγια η Τσιγγάνα (1943)
  • Πρόσωπα λησμονημένα (1946)
  • Άννα Ροδίτη (1948)
  • Διαγωγή... μηδέν! (1949)
  • Τελευταία αποστολή (1949)
  • Δύο κόσμοι (1949)
  • Αρραβωνιάσματα (1950)
  • Ματωμένα Χριστούγεννα (1951)
  • Πικρό ψωμί (1951)
  • Λύκαινα (1951)
  • Πρέπει να τα παντρέψουμε (1953)
  • Το κλειδί της Ευτυχίας (1953)
  • Πρωτευουσιάνικες περιπέτειες (1956)
  • Οι Άσσοι των Γηπέδων (1956)Τζιπ περίπτερο κι αγάπη (1957)
  • Της τύχης τα γραμμένα (1957)
  • Ο Χριστός ξανασταυρώνεται (1957)
  • Ο άνθρωπος του τραίνου (1958)
  • Το τρελλοκόριτσο (1958)
  • Ζάλογγο το κάστρο της λευτεριάς (1959)
  • Για το Ψωμί και τον Έρωτα (1959)
  • Ποτέ την Κυριακή (1960)
  • Έγκλημα στα παρασκήνια (1960)
  • Κασσιανή (1960)
  • Το σπίτι της ηδονής (1961)
  • Ο Τεν Τεν και το Χρυσόμαλλο Δέρας (1961)
  • Σαπφώ η Λεσβία (1961)
  • Ο Λέων της Σπάρτης (1962)
  • Ταξίδι (1962)
  • Λίγο πριν ξημερώσει (1963)
  • Αμέρικα Αμέρικα (1963)
  • Τα συντρίμμια της ζωής (1963)
  • Ο άσωτος (1963)
  • Μονεμβασιά (1964)
  • Δύσκολοι δρόμοι (1965)
  • Ου κλέψεις (1965)
  • Η 7η ημέρα της δημιουργίας (1966)
  • Ντάμα σπαθί (1966)
  • Πετώντας με τον  άνεμο (1966)
  • Το κορίτσι με τα βουρκωμένα μάτια (1966)
  • Οι βοσκοί (1967)
  • Αντίο για πάντα (1967)
  • Κιέριον (1968)
  • Ένας άνδρας με συνείδηση (1969)
  • Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου (1969)
  • Ληστεία στην Αθήνα (1969)
  • Ο Στρατής παραστράτησε (1969)
  • Στον ίλιγγο της ζωής (1969)
  • Παρθένες στους βάλτους (1969)
  • Τα παιδιά του λιμανιού (1969)
  • Φτωχογειτονιά αγάπη μου (1969)
  • Σε ικετεύω αγάπη μου (1970)
  • Κρίμα... το μπόι σου (1970)
  • Μια γυναίκα στην αντίσταση (1970)
  • Ο αετός των σκλαβωμένων (1970)
  • Ο ακτύπητος κτυπήθηκε (1970)
  • Μάρθα, η γυναίκα του πόνου (1970)
  • Οι γενναίοι του Βορρά (1970)
  • Σε ικετεύω αγάπη μου (1970)
  • Μια ζωή χωρίς αγάπη (1970)
  • Το μεθύσι της σάρκας (1970)
  • Η χαραυγή της νίκης (1971)
  • Της ζήλειας τα καμώματα (1971)
  • Φρενίτις (1971)
  • Πρόκληση (1971)
  • Ο κύριος σταθμάρχης (1972)
  • Οι εκβιασταί (1972)
  • Αιχμάλωτοι της Ηδονής (1972)
  • Κυνηγημένοι εραστές (1973)

Τηλεοπτικές εμφανίσεις

  • Κεκλεισμένων των θυρών (1972, ΕΙΡΤ)
  • Κατοχή (1973, ΥΕΝΕΔ)
  • Χωρίς ανάσα (1973, ΕΙΡΤ)
  • Φωτεινή Ζάρκου (1975, ΥΕΝΕΔ)
  • Ο Χριστός ξανασταυρώνεται (1975, ΕΙΡΤ)
  • Γιούγκερμαν (1976, ΥΕΝΕΔ)
  • Το ταξίδι (1976, ΥΕΝΕΔ)
  • Υποψίες: Ξενοδοχείον πολυτελείας (1977, ΕΡΤ)
  • Υποψίες: Η απαγωγή (1978, ΕΡΤ)
  • Συνταγματάρχης Λιάπκιν (1979, ΥΕΝΕΔ)
  • Τα παλιόπαιδα τ' ατίθασα (1980, ΕΡΤ)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 3 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ