Γιώργος Μούτσιος —  Εργογραφία

Κινηματογράφος

  • Ριρίκα (1951)
  • Η Αγνή του λιμανιού (1952)
  • Θανασάκης ο πολιτευόμενος (1954)
  • Η ζωή μου αρχίζει με σένα (1961)
  • Ο Λέων της Σπάρτης (1962)
  • Ανεμοστρόβιλος (1964)
  • Ο κράχτης (1964)
  • Θα σε κάνω βασίλισσα (1964)
  • Κραυγή (1964)
  • Τιμωρία (1965)
  • Οι αδίστακτοι (1965)
  • Αχ και να 'μουν άντρας (1966)
  • Άνθρωπος για όλες τις δουλειές (1966)
  • Λουίζα (1966)
  • Η Κλεοπάτρα ήταν Αντώνης (1966)
  • Οι άγγελοι της αμαρτίας (1966)
  • Το συρτάκι της αμαρτίας (1966)
  • Η γόησσα (1967)
  • Τρούμπα '67 (1967)
  • Κάποτε κλαίνε και οι δυνατοί (1967)
  • Πατέρα κάτσε φρόνιμα (1967)
  • Ο γεροντοκόρος 1967
  • Η επιστροφή της Μήδειας (1968)
  • Ταπεινός και καταφρονεμένος (1968)
  • Αθήνα, η κλοπή της οδού Σταδίου (1968)
  • Ζήσε για την αγάπη μας (1968)
  • Η λυγερή (1968)
  • Αδυναμίες (1969)
  • Για την τιμή και τον έρωτα (1969)
  • Ο αετός των σκλαβωμένων (1970)
  • Ακόμα μια φορά πριν ξεψυχήσω (1970)
  • Γύρω μας γκρεμίστηκαν όλα (1970)
  • Ώρες αγάπης ώρες πολέμου (1970)
  • Εσένα μόνο αγαπώ  (1970)
  • Ο ντιρλαντάς (1970)
  • Μάρα η τσιγγάνα (1971)
  • Ο δρόμος των ηρώων (1971)
  • Έσχατη προδοσία (1971)
  • Αντάρτες των πόλεων (1972)
  • Με φόβο και πάθος (1972)
  • Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη (1972)
  • Ο αντιφασίστας (1972)
  • Ισιδώρα (1975)
  • Η σπηλιά της αμαρτίας (1976)
  • Ο αλήτης και ο μπάτσος (1989)
  • Αθώος ή ένοχος; (1989)
  • Κόκκινο τριαντάφυλλο σου έκοψα (1993)
  • Τρεις εποχές (1996)
  • Κόκκινος δράκος (1998)
  • Η εποχή των ασεβών (2000)
  • Αλέξανδρος και Αϊσέ (2001)

Τηλεόραση

  • Ισιδώρα (1973)
  • Οι δίκαιοι (1974)
  • Η ωραία Ελένη των γαϊδάρων (1976)
  • Λέσχη μυστηρίου: Ληστεία στον Πύργο (1976)
  • Θεοί στον Όλυμπο (1978)
  • Λεμονοδάσος (1978)
  • Εκάτη (1979)
  • Κόντρα στον άνεμο (1980)
  • Ιστορία γραμμένη με νότες (1983)
  • Βραδυά επιθεώρησης (1984)
  • Ποιος σκότωσε τον Άβελ (1988)
  • Αθώος ή ένοχος (1989)
  • Φόνος χωρίς ταυτότητα (1990)
  • Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης (1990)
  • Ο Μανώλης ο Ντελμπεντέρης (1991)
  • Τμήμα ηθών: Τα ιδιαίτερα γούστα του κου διευθυντή (1992)
  • Το 13ο κιβώτιο (1992)
  • Το μινόρε μιας καρδιάς (1992)
  • Επικίνδυνες σχέσεις (1992)
  • Ένας έρωτας χωρίς παρουσία (1993)
  • Τμήμα ηθών: Ο μύθος του Κένταυρου (1993)
  • Τμήμα ηθών: Καθαρά χέρια (1994)
  • Δρόμοι της πόλης: Αυτόπτης μάρτυς (1995)
  • Δρόμοι της πόλης: Ο τελευταίος μπάτσος (1995)
  • Πρόβα νυφικού (1995)
  • Βραδινές καμπάνες (1996)
  • Η μεγάλη αθηναϊκή επιθεώρηση (1999)
  • Τα παιδιά της Νιόβης (2004)

Βιντεοταινίες

  • Ληστεία στον Πύργο (1985)
  • Η κωμωδία του έρωτα (1987)
  • Αυτοδικία (1988)
  • Γλυκειά μου Κούτση από το Χαλκούτσι (1988)
  • Η ζωή αρχίζει στα σαράντα (1988)
  • Η ντίβα και ο πρωτάρης (1988)
  • Άντζελα, ο πειρασμός (1989)
  • Ένας παράξενος έρωτας (1989)
  • Επικίνδυνη σχέση (1989)
  • Η εκδίκηση του πατέρα (1989)
  • Η μάνα της φόνισσας (1989)
  • Ο όρκος του μίσους (1989)
  • Περιμένοντας το αύριο (1989)
  • Το μινόρε μιας καρδιάς: Ανάμεσα σε δυο γυναίκες (1989)
  • Το μινόρε μιας καρδιάς: Θύελλα παθών (1989)
  • Το μινόρε μιας καρδιάς: Πικρή ζωή (1989)

Επιλεγμένη Δισκογραφία

  • Τέσσερα Τραγούδια του Οδυσσέα Ελύτη από τον Κύκλο με τη Κιμωλία (1959)
  • Ο Κύκλος του C.N.S. (1959)
  • Το καταραμένο φίδι (1964)
  • Ελένη (1965)
  • Όρνιθες (1966)
  • El Pessebre (1967)
  • Τραγούδια αγάπης (1969)
  • Χατζιδάκις με αγάπη (1970)
  • Τρωικός πόλεμος (1975)
  • Βίκτωρ, Βικτώρια (1984)
  • Συναυλίες στον κεντρικό Ορφέα (1985)
  • Σπάνιες Ηχογραφήσεις (2000)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 3 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ