Αλέκα Κατσέλη Εργογραφία

Φιλμογραφία

  • Η λύκαινα (1951)
  • Έτσι έσβησε η ζωή μου (1952)
  • Ζαΐρα (1952)
  • Οι ουρανοί είναι δικοί μας (1953)
  • Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας (1955)
  • Αρπαγή της Περσεφόνης (1956)
  • Ταξείδι με τον έρωτα (1959)
  • Ποτέ την Κυριακή (1960)
  • Ηλέκτρα (1962)
  • Οι εχθροί (1965)
  • Θέλω να ζήσω στον ήλιο (1966)
  • Ο Ψαρόγιαννος (1966)
  • Ο ανακατωσούρας (1967)
  • Επιστροφή της Μήδειας (1968)
  • Σουλιώτες (1972)
  • Κραυγή γυναικών (1978)

Τηλεοπτικές σειρές

  • Κεκλεισμένων των θυρών (1972, ΕΙΡΤ)
  • Εν τούτω νίκα (1973, ΥΕΝΕΔ)
  • Ο βασιλιάς και το άγαλμα (1975, ΥΕΝΕΔ)
  • Περίπλους (1975, ΥΕΝΕΔ)
  • Πράσινα στάχυα (1976, ΥΕΝΕΔ)
  • Μάνα (1981, ΕΡΤ)
  • Στον αργαλειό του φεγγαριού (1985, ΕΡΤ2)
  • Μαύρη χρυσαλλίδα (1990, ΕΤ1)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ



Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 3 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ