Σπεράντζα Βρανά —  Εργογραφία

Φιλμογραφία

  • Έλα στο θείο… (1950)
  • Το σωφεράκι (1953)
  • Η ωραία των Αθηνών (1954)
  • Γλέντι λεφτά κι αγάπη (1955)
  • Ιστορία μιας κάλπικης λίρας (1955)
  • Τρεις ντεντέκτιβς (1957)
  • Αδέκαροι ερωτευμένοι (1958)
  • Μέλπω (1958)
  • Οι κληρονόμοι του Καραμπουμπούνα (1959)
  • Ηδονή και πάθος (1960)
  • Ο σκληρός άντρας (1961)
  • Πεζοδρόμιο (1962)
  • Λίγο πριν ξημερώσει (1963)
  • Ο ανηψιός μου ο Μανόλης (1963)
  • Ότι θέλει ο λαός (1964)
  • Στη θύελλα του πάθους (1964)
  • Απόκληροι της κοινωνίας (1965)
  • Δεν μπορούν να μας χωρίσουν (1965)
  • Η Εύα δεν αμάρτησε (1965)
  • Σκλάβοι της μοίρας (1966)
  • Το συρτάκι της αμαρτίας (1966)
  • Ξεριζωμένη γενηά (1968)
  • Ο παλαβός κόσμος του Θανάση  (1979)
  • Ο φαλακρός μαθητής (1979)
  • Τώρα θέλω τώρα (1980)
  • Το τραγούδι της επιστροφής (1983)
  • Μήτσος... ο ρεζίλης (1983)
  • Και κλάααμα... στα σχολεία (1984)
  • Η σεξουάλα (1986)
  • Ράδιο Αρβύλα (1986)
  • Safe sex (1999)

Βιντεοταινίες

  • Ο Ράμπο απ' τα Τρίκαλα (1985)
  • Το φρικιό (1986)
  • Ο σοφός και η Σοφία Νο1 (1987)
  • Ο βιολιστής της φάπας (1989)
  • Η μάνα της φόνισσας (1989)

Τηλεοπτικές σειρές

  • Ο άνθρωπός μας (1975, ΥΕΝΕΔ)
  • Εκείνες κι εγώ (1976, ΥΕΝΕΔ)
  • Τα παλιόπαιδα τ' ατίθασα: Ιστορία με προίκα (1980, ΕΡΤ)
  • Λαχείο (1984, ΕΡΤ2)
  • Βραδυά επιθεώρησης (1984, ΕΡΤ)
  • Τα φώτα της πόλης (1986, ΕΡΤ2)
  • Δέκα μικροί Μήτσοι (1992, Mega)
  • Ρίχτερ μιούζικ (1993, Mega)
  • Οι μεν και οι δεν (1993, ΑΝΤ1)
  • Σαν παραμύθι (2000, ΕΤ1)
  • Οδός Παραδείσου 7 (2006, Alpha)
  • Λάκης ο γλυκούλης (2008, Mega)
  • Το κόκκινο δωμάτιο: Λίγο κόκκινο πριν το κόκκινο (2008, Mega)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 3 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ