Πέθανε ο ντράμερ των Rolling Stones Τσάρλι Γουότς

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο ντράμερ των Rolling Stones Τσάρλι Γουάτς. Μέλος του εμβληματικού ροκ γκρουπ από το 1963 είχε γιορτάσει τον περασμένο Ιούνιο τα 80ά του γενέθλια.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε εκπρόσωπός του, ο Γουότς απεβίωσε σε νοσοκομείο. «Ανακοινώνουμε με τεράστια θλίψη τον θάνατο του αγαπημένου μας Charlie Watts. Αποδήμησε εν ειρήνη σε νοσοκομείο του Λονδίνου, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του. Ο Τσάρλι ήταν ένας χαρισματικός σύζυγος, πατέρας και παππούς καθώς και, ως μέλος των Rolling Stones, ένας από τους μεγαλύτερους ντράμερ της γενιάς του».

Γεννημένος στις 2 Ιουνίου του 1941,ο Γουάτς ξεκίνησε να παίζει ντραμς σε R&B κλαμπ του Λονδίνου στις αρχές της δεκαετίας του 1960, προτού ενώσει τις δυνάμεις του με τους Μπράιαν Τζόουνς, Μικ Τζάγκερ και Κιθ Ρίτσαρντς, συγκροτώντας τους Rolling Stones, τον Ιανουάριο του 1963.

Λάτρης της τζαζ κατά βάθος, ο Γουότς βοήθησε τους Rolling Stones να γίνουν, μαζί με τους Beatles, ένα από τα συγκροτήματα που διέδωσαν παντού το rok στη δεκαετία του 60 με κλασικές επιτυχίες όπως τα τραγούδια «(I Can’t Get No) Satisfaction», «Get Off My Cloud», «Sympathy for the Devil» και δεκάδες άλλα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 8 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ