Ο Τζέιμς Ντιν επιστρέφει στον κινηματογράφο 64 χρόνια μετά τον θάνατό του

Ο Τζέιμς Ντιν πέθανε πριν από 60 χρόνια, αλλά πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα ταινία.

Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο περιοδικό The Hollywood Reporter, στην επερχόμενη δραματική ταινία δράσης που διαδραματίζεται στην εποχή του πολέμου στο Βιετνάμ «Finding Jack» θα εμφανιστεί ο Τζέιμς Ντιν σε δευτερεύοντα ρόλο με τη βοήθεια των σύγχρονων εφέ υπολογιστή.

Η καναδική εταιρεία οπτικών εφέ VFX Imagine Engine και η νοτιοαφρικανική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον ίδιο τομέα, VFX MOI Worldwide θα επαναδημιουργήσει «μια ρεαλιστική έκδοση του Τζέιμς Ντιν.

Η οικογένεια του αείμνηστου ηθοποιού έχει δώσει στους σκηνοθέτες, Άντον Ερνστ και Τάιτ Γκόλικ, τα δικαιώματα να χρησιμοποιήσουν την εικόνα του για την ταινία.

Η εικόνα παραγόμενη από υπολογιστή (Computer-generated Imagery - CGI) θα υποδυθεί τον χαρακτήρα του Ρόγκαν στην ταινία με θέμα την εγκατάλειψη περισσότερων από 10.000 στρατιωτικών σκύλων στο Βιετνάμ στο τέλος του πολέμου.

«Έψαχνα παντού για τον τέλειο χαρακτήρα για να απεικονίσουμε τον ρόλο του Ρόγκαν, που έχει σύνθετες πτυχές, και μετά από μήνες έρευνας, αποφασίσαμε για τον Τζέιμς Ντιν» δήλωσε ο Έρνστ στο The Hollywood Reporter.

«Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που η οικογένειά του μας στηρίζει και θα λάβουμε κάθε προφύλαξη για να εξασφαλίσουμε ότι η κληρονομιά του ως ένα από τα πιο επικά αστέρια του κινηματογράφου μέχρι σήμερα, θα διατηρηθεί σταθερά άθικτη» υπογράμμισε ο Ερνστη και πρόσθεσε: «Η οικογένεια τή θεωρεί ως την τέταρτη ταινία του, ένα κινηματογραφικό έργο που ποτέ δεν πρόλαβε να κάνει. Δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε τους θαυμαστές του απογοητευμένους».

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 8 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ