Κορονοϊός: Τέσσερις νέοι θάνατοι στην Ελλάδα - 32 οι νεκροί

Στους 32 (25 άνδρες, 7 γυναίκες) ανέρχονται πλέον οι νεκροί στη χώρα από τη νόσο Covid-19, καθώς κατέληξαν σήμερα ακόμη 4 άνθρωποι.

Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν ανέρχονται σε 95, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων στα 1.061 άτομα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, 69 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ).

Μέχρι στιγμής, έχουν διενεργηθεί περισσότερα απο 14.363 διαγνωστικά τέστ.

Ν. Χαρδαλιάς: Δεν κάνουμε γενικό επαναπατρισμό

Τη δυνατότητα να λαμβάνουν τις ιατρικές συνταγές στο κινητό τους χωρίς να χρειάζεται να τις προσκομίζουν τυπωμένες στον φαρμακοποιό έχουν από σήμερα οι πολίτες, ανακοίνωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μιλώντας αμέσως μετά τον κ. Τσιόδρα, ο κ. Χαρδαλιάς επισήμανε ότι η νέα διαδικασία είναι προαιρετική μέσω του gov.gr.

Ανακοίνωσε για τους συμπολίτες που βρίσκονται στο εξωτερικό και επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, τη διακοπή πτήσεων από αύριο, Κυριακή στις 3 το πρωί έως τις 15 Απριλίου, από και προς την Ολλανδία.

Επιστροφές γίνεται μόνο για άτομα που έχουν πολύ ειδικούς λόγους, τόνισε και σημείωσε ότι δεν κάνουμε γενικό επαναπατρισμό γιατί θα ήταν ολέθριο για τη δημόσια υγεία της χώρας μας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 8 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ