Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Γιουροβίζιον

Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, όπως ανακοινώθηκε στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, από την διευθύντρια διεθνών σχέσεων του καναλιού Μαρία Κουφοπούλου.

Το τραγούδι με τίτλο «Supergirl», που θα ερμηνεύσει η 17χρονη Στεφανία, θα συνθέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο οποίος έχει καταγράψει πολλές συμμετοχές στο διαγωνισμό. Στο πλευρό τους θα είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός στον τομέα της σκηνικής παρουσίας, που έχει υπογράψει τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά το 2004, αλλά και της Έλενας Παπαρίζου που κέρδισε τον διαγωνισμό το 2005, αλλά και πολλές συμμετοχές άλλων χωρών.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, που γεννήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2002 από Έλληνες γονείς στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, είναι ήδη πολύ γνωστή στη γενέτειρά της αλλά και τις σκανδιναβικές χώρες.

Tο πρώτο της σινγκλ με τίτλο «Stupid Reasons» σε σύνθεση και στίχους των Γιόαχιμ Βερμέλεν Βίντσαντ και Μάρτεν τεν Χόβε κυκλοφόρησε το 2018. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και η δεύτερη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Turn around».

Το 2016, η Stefania, όπως είναι γνωστή στην Ολλανδία, έλαβε μέρος στον Παιδικό Διαγωνισμό της Γιουροβίζιον ως μέλος του συγκροτήματος Kisses που εκπροσώπησε την Ολλανδία τερματίζοντας στην 8η θέση με 174 βαθμούς.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 8 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ