Βασίλης Αυλωνίτης Εργογραφία

Φιλμογραφία

  • Μαρία Πενταγιώτισσα (1929)
  • Διπλή θυσία (1945)
  • Ο άλλος (1952)    
  • Η ωραία των Αθηνών (1954)
  • Χαρούμενο ξεκίνημα (1954)
  • Γλέντι λεφτά κι αγάπη (1955)
  • Λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο (1955)
  • Η καφετζού (1956)
  • Κατά λάθος μπαμπάς (1957)
  • Λατέρνα φτώχεια και γαρύφαλλο (1957)
  • Μπάρμπα-Γιάννης ο κανατάς (1957)
  • Ο θείος της Βιολέττας (1957)
  • Της νύχτας τα καμώματα (1957)
  • Το αμαξάκι (1957)
  • Η Αθήνα χορεύει ροκ εν ρολ (ντοκιμαντέρ, 1957)
  • Μακρυά απ' τον κόσμο (1958)    
  • Μια ζωή την έχουμε! (1958)
  • Ο λεφτάς (1958)
  • Ο τζίτζικας κι ο μέρμηγκας (1958)
  • Τέσσερις νύφες και ένας γαμπρός (1958)
  • Το εισπρακτοράκι (1958)
  • Ο θησαυρός του μακαρίτη (1959)
  • Σαρακατσάνισσα (1959)
  • Αγαπούλα μου (1960)
  • Η κυρία δήμαρχος (1960)
  • Η Χιονάτη και τα 7 γεροντοπαλλήκαρα (1960)
  • Καλημέρα Αθήνα (1960)
  • Το αγρίμι (1960)
  • Μάνα μου τον αγάπησα (1961)
  • Το έξυπνο πουλί (1961)
  • Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο κοντός (1961)   
  • Γαμπρός για κλάματα (1962)
  • Έξυπνοι και κορόιδα (1962)
  • Η Ελληνίδα και ο έρωτας (1962)
  • Κορόιδο γαμπρέ (1962)
  • Ο Μιχαλιός του 14ου συντάγματος (1962)
  • Όταν λείπη η γάτα! (1962)
  • Πεζοδρόμιο (1962)
  • Τέρμα τα δίφραγκα (1962)
  • Το καρπουζάκι (1962)
  • Οι γαμπροί της Ευτυχίας (1962)
  • Αγάπησα και πόνεσα (1963)
  • Ένας βλάκας με πατέντα (1963)
  • Λενιώ η βοσκοπούλα (1963)
  • Μικροί και μεγάλοι εν δράσει (1963)
  • Ο ανηψιός μου ο Μανόλης (1963)
  • Ο Θύμιος στη χώρα του στριπτίζ (1963)
  • Ο ψευτοθόδωρος (1963)
  • Το τεμπελόσκυλο (1963)
  • Τρίτη και 13 (1963)
  • Άλλος για το εκατομμύριο (1964)
  • Η σωφερίνα (1964)
  • Ήταν όλοι τους κορόιδα (1964)
  • Μια εβδομάδα στον παράδεισο (1964)
  • Ο Γιάννης τάκανε θάλασσα (1964)
  • Ο λαγοπόδαρος (1964)
  • Ο παράς και ο φουκαράς (1964)
  • Οι προικοθήρες (1964)
  • Τρία κορίτσια από την Αμέρικα (1964)
  • Πικρή μου αγάπη (1964)
  • Δύσκολοι δρόμοι (1965)
  • Ένα έξυπνο έξυπνο μούτρο (1965)
  • Και οι 14 ήταν υπέροχοι (1965)
  • Τα δίχτυα της ντροπής (1965)
  • Διπλοπεννιές (1966)
  • Έχω δικαίωμα να σ' αγαπώ (1966)
  • Η αδελφή μου θέλει ξύλο (1966)
  • Ησαϊα χόρευε (1966)
  • Ο Μελέτης στην άμεσο δράση (1966)
  • Ο μπαμπάς μου ο τέντι μπόις (1966)
  • Πονηρός πράκτωρ Καραγκιόζης (1966)
  • Σκλάβοι της μοίρας (1966)
  • Φίφης ο ακτύπητος (1966)
  • Σήκω χόρεψε συρτάκι (1967)
  • Τόσα όνειρα στους δρόμους (1968)
  • Ο πεθερόπληκτος (1968)    
  • Η αρχόντισσα του λιμανιού (1969)
  • Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (1969)
  • Τα κορόιδα η βαλίτσα μου κι εγώ (1969)
  • Φοβάται ο Γιάννης το θεριό (1969)
  • Η αριστοκράτισσα και ο αλήτης (1970)
  • Παράσταση για ένα ρόλο (ντοκιμαντέρ, 1978)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αριστοτέλης Ωνάσης

3 Αριστοτέλης Ωνάσης

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης υπήρξε αναμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές ιδιοφυίες του 20ου αιώνα. Έστησε από το μηδέν ένα στόλο από  πετρελαιοφόρα και φορτηγά, μεγαλύτερ



Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 3 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ