Σπύρος Καλογήρου Εργογραφία

Φιλμογραφία

  • Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας (1955)
  • Δολλάρια και όνειρα (1956)
  • Της τύχης τα γραμμένα (1957)
  • Λύγκος ο λεβέντης (1959)
  • Έγκλημα στο Κολωνάκι (1960)
  • Είμαι αθώος (1960)
  • Κασσιανή (1960)
  • Μανταλένα (1960)
  • Ο δολοφόνος αγαπούσε πολύ (1960)
  • Στην πόρτα της κολάσεως (1960)
  • Εξομολόγηση μιας μητέρας (1962)
  • Η Αθήνα τη νύχτα (1962)
  • Ψηλά τα χέρια Χίτλερ (1962)
  • Αμόκ (1963)
  • Η Κύπρος στις φλόγες (1964)
  • Λόλα (1964)
  • Οι αδίστακτοι (1965)
  • Οι εχθροί (1965)
  • 5.000 ψέμματα (1966)
  • Η Στεφανία (1966)
  • Κατηγορώ τους ανθρώπους (1966)
  • Τζίμης ο τίγρης (1966)
  • Άγρια πάθη (1967)
  • Κοντσέρτο για πολυβόλα (1967)
  • Οι σφαίρες δεν γυρίζουν πίσω (1967)
  • Πυρετός στην άσφαλτο (1967)
  • Τρούμπα '67 (1967)
  • Αγάπη και αίμα (1968)
  • Η λεωφόρος του μίσους (1968)
  • Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά (1969)
  • Η νεράιδα και το παληκάρι (1969)
  • Πανικός (1969)
  • Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα (1969)
  • Το ανθρωπάκι (1969)
  • Το...θύμα (1969)
  • Ένα αστείο κορίτσι (1970)
  • Ένας Γερμανός στα Καλάβρυτα (1970)
  • Εν ονόματι του νόμου (1970)
  • Η ζούγκλα των πόλεων (1970)
  • Ο Αστραπόγιαννος (1970)
  • Ορατότης μηδέν (1970)
  • Υπολοχαγός Νατάσσα (1970)
  • Έσχατη προδοσία (1971)
  • Η κόρη του ήλιου (1971)
  • Κατάχρησις εξουσίας (1971)
  • Ο επαναστάτης ποπολάρος (1971)
  • Ο κατεργάρης (1971)
  • Σ' αγαπώ (1971)
  • Αστερισμός της Παρθένου (1973)
  • Η Μαρία της σιωπής (1973)
  • Η δίκη των δικαστών (1974)
  • Ο κατάδικος (1975)
  • Η ηλικία της θάλασσας (1978)
  • Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο (1980)
  • Τα τσακάλια: Ένα κοινωνικό πρόβλημα (1981)
  • Το κόκκινο τρένο (1982)
  • Έλα να γυμνωθούμε ντάρλινγκ (1984)
  • Ο αγκαλίτσας: Ένα εξαγόμενο κορόιδο (1985)
  • Ψηλός λιγνός και ψεύταρος (1985)
  • Ο καβαλάρης των F.M. Stereo (1986)
  • Κλεφτρόνι και τζέντλεμαν (1987)
  • Ο πανταχού παρών (1989)
  • Ο πρωτάρης μπάτσος και η τροτέζα (1989)
  • Υπέρ επείγον (1989)
  • Ο καλύτερός μου φίλος (2001)
  • Στάκαμαν! (2001)
  • Lilly's story (2002)
  • Η Λίζα και όλοι οι άλλοι (2003)

Τηλεοπτικές Σειρές

  • 13ο ανακριτικό γραφείο (1971, ΕΙΡΤ)
  • Παράξενος ταξιδιώτης (1972, ΕΙΡΤ)
  • Δρόμος χωρίς γυρισμό (1973, ΥΕΝΕΔ)
  • Αληθινές ιστορίες (1974, ΕΙΡΤ)
  • Οι δίκαιοι (1974, ΥΕΝΕΔ)
  • Βασίλισσα Αμαλία (1975, ΕΙΡΤ)
  • Το ταξίδι (1976, ΥΕΝΕΔ)
  • Η θεατρίνα (1977, ΕΡΤ)
  • Χαμογελάστε παρακαλώ (1983, ΕΡΤ)
  • Ο θείος μας ο Μίμης (1984, ΕΡΤ2)
  • Παραμύθια πίσω από τα κάγκελα: Μούβι σταρ (1984, ΕΡΤ2)
  • Παραμύθια πίσω από τα κάγκελα: Το ρομάντζο του σουλήνα (1984, ΕΡΤ2)
  • Το κανάλι των παρανόμων (1989, ΕΤ2)
  • Ο πρωτότοκος (1990, ΕΤ2)
  • Η αγάπη που δε γνώρισε σύνορα (1991, Mega)
  • Και εύθυμη και χήρα (1991, ΑΝΤ1)
  • Ο φόβος (1991, ΕΤ2)
  • Η Ελίζα και... οι άλλοι (1992, Mega)
  • Μπαμπάδες, γιοί και πειρασμοί (1992, ΕΤ2)
  • Το μινόρε μιας καρδιάς (1992, ΕΤ2)
  • Η Καλή ... πεθερά (1993, ΑΝΤ1)
  • Της Ελλάδος τα παιδιά (1993, ΑΝΤ1)
  • Το δις εξαμαρτείν (1993, Mega)
  • Η γενιά των 40 (1994, Star)
  • Ο Πέτρος και τα κορίτσια του (1994, Mega)
  • Χαμένη άνοιξη (1995, ΕΤ1)
  • Εκείνες κι εγώ (1996, ΑΝΤ1)
  • Καλά ξεμπερδέματα (1996, ΑΝΤ1)
  • Καληνύχτα μαμά (1996, ΑΝΤ1)
  • Δυο ξένοι... (1997, Mega)
  • Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή (1997, ΑΝΤ1)
  • Αλίκη (2000, ΑΝΤ1)
  • Θα σε δω στο πλοίο (2000, Alpha)
  • Τα φιλαράκια (2002, ΑΝΤ1)
  • Η νταντά (2003,Mega)
  • Όλα στην Ταράτσα (2004, Alpha)

Βιντεοταινίες

  • Διακοπές και πειρασμοί (1986)
  • Ζωηρούλης και ερωτιάρης (1986)
  • Μαντάμ Ορτάνς (1986)
  • Ο γυφτοαριστοκράτης (1986)
  • Ο ζωηρούλης μου αγκαλίτσας (1986)
  • Ο παπαφαγάνας (1986)
  • Οικογένεια παντρευόμαστε (1986)
  • Ολέ και τους τα πήραμε (1986)
  • Της τύχης τα καμώματα (1986)
  • Τρελοί κομπιναδόροι απίθανα κορίτσια (1986)
  • Τσαρούχι από τον τόπο σου (1986)
  • Άγραφος νόμος (1987)
  • Αετονύχηδες και χαζοπούλια (1987)
  • Γόητες και θηλυκά (1987)
  • Ελλάς-Ελλήνων-Χωρικών (1987)
  • Επιχείρηση προίκα (1987)
  • Η γειτονιά των τρελών (1987)
  • Η γυναίκα μου ο τερματοφύλακας (1987)
  • Η στρίγγλα ήταν άγγελος (1987)
  • Η τραπεζίτισσα της Black Bank (1987)
  • Κλέβετε και προσεύχεστε (1987)
  • Μαρκησία του λιμανιού (1987)
  • Ο ξεμωραμένος (1987)
  • Παλικάρι στα θρανία (1987)
  • Σερ Αντρίκος και... (1987)
  • Τα ντερέκια (1987)
  • Το κορίτσι του μπάτσου (1987)
  • Όταν ξέσπασε η θύελλα (1987)
  • Άι λαβ-γιού Μήτσο (1988)
  • Ένα μωρό για τρεις (1988)
  • Ένας κορίτσαρος όλο μέλι (1988)
  • Έρωτας στα κύματα (1988)
  • Ανύπαντρος πατέρας (1988)
  • Βάρβαρος εραστής (1988)
  • Εγκέφαλος με βίδα... και βαλβίδα! (1988)
  • Η ντίβα και ο πρωτάρης (1988)
  • Καμάκια για κλάματα (1988)
  • Ληστές και ασφαλιστές (1988)
  • Ο κοντός με το παπάκι (1988)
  • Ο παπαλεβέντης (1988)
  • Πασοκομαζέματα Ανδρεοσκορπίσματα (1988)
  • Πόντιος και Σαλονικιός (1988)
  • Το διαμάντι του Διαμαντή (1988)
  • Τόλμη και αλητεία (1988)
  • Φωτιά στα μπατζάκια μου (1988)
  • Ένας τίμιος απατεώνας (1989)
  • Γκρηκ Αμέρικαν (1989)
  • Δίδυμες και Πόντιες (1989)
  • Η αγάπη που δε γνώρισε σύνορα (1989)
  • Η εκδίκηση του πατέρα (1989)
  • Η μάνα της φόνισσας (1989)
  • Λούφες θρανία και τρελλά σχολεία (1989)
  • Νανά ... η φευγάτη (1989)
  • Ο εθνικός μας έρωτας (1989)
  • Ο καπετάνιος και η χορεύτρια (1989)
  • Ο παραχαράκτης (1989)
  • Ο σκανταλιάρης (1989)
  • Ο στρατηγός και οι τρελλές αμαζόνες (1989)
  • Ο τελευταίος πειρασμός του Μήτσου (1989)
  • Ο χάχας (1989)
  • Ραντεβού με το θάνατο (1989)
  • Το μινόρε μιας καρδιάς: Ανάμεσα σε δυο γυναίκες (1989)
  • Το μινόρε μιας καρδιάς: Θύελλα παθών (1989)
  • Το μινόρε μιας καρδιάς: Πικρή ζωή (1989)
  • Το πιο τρελλό αστέρι (1989)
  • Φιλάκια και γκολάκια (1989)
  • Φιλιππινέζα σε τιμή ευκαιρίας (1989)
  • Γιορτινό παραμύθι (1990)
  • Η καρδιά του πατέρα (1990)
  • Ο εραστής (1990)
  • Ο Ταμτάκος ζει (1990)
  • Οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη Νο2 (1990)
  • Πρόβα (1990)
  • Συζυγικά βραχυκυκλώματα (1990)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα Δεκεμβριανά (1944)

4 Τα Δεκεμβριανά (1944)

Με την ονομασία αυτή είναι γνωστή η ένοπλη σύγκρουση, που έλαβε χώρα στην Αθήνα, μεταξύ του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ από τη μία πλευρά και των κυβερνητικών και βρετανικών δυνάμεων από την άλλη.



Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 3 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ