Τάκης Εμμανουήλ —  Εργογραφία

Φιλμογραφία

  • Το ποτάμι (1960)
  • Ηλέκτρα (1962)
  • Ουρανός (1963)
  • Αμόκ (1963)
  • Μεσάνυχτα στη βίλα Νέλλη (1963) – σκηνοθέτης και ηθοποιός
  • Μικρές Αφροδίτες (1963)
  • Αλέξης Ζορμπάς (Zorba the Greek, 1964)
  • Ο κράχτης (1964)
  • Ενώνει ο πόνος δυο καρδιές (1965)
  • Όταν σημάνουν οι καμπάνες (1965)
  • Ου κλέψεις (1965)
  • Τα δίχτυα της ντροπής (1965)
  • Η έξοδος του Μεσολογγίου (1966)
  • Έρωτας στην καφτή άμμο (1966)
  • Οι εκδικηταί (1966)
  • Τα σκαλοπάτια (1966)
  • Πετώντας με τον άνεμο (Cry in the wind, 1967)
  • Εκείνος κι εκείνη (1967)
  • Ματωμένη γη (1967)
  • Oedipus the King (1967)
  • Play Dirty (1967)
  • Βαριά κατάρα ο διχασμός (1968)
  • Καταραμένη αγάπη (1968)
  • Hell Boats (1968)
  • The Magus (1968)
  • On Her Majesty's Secret Service (1969)
  • The martlet's tale (1970)
  • Cannon For Cordoba (1970)
  • N.P. Il Segreto (1970)
  • Το Χρυσό Ταξίδι του Σεβάχ του Θαλασσινού (The Golden Voyage of Sinbad, 1972)
  • Promised Woman (1973)
  • That Lucky Touch (1974)
  • Ο κατάδικος (1975)
  • Caddie (1975)
  • Kostas (1979)
  • Lion of the Desert(1981)
  • Island (1989) – παραγωγός

Βιντεοταινίες

  • Ληστεία στον Πύργο (1985)
  • Μια παράξενη δολοφονία (1985)
  • Ο θάνατος έχει δύο όψεις (1985)

Τηλεοπτικές σειρές

  • The Jazz Age (BBC, 1968)
  • Ρωμαίος και Ιουλιέττα '75 (ΥΕΝΕΔ, 1975)
  • Λέσχη μυστηρίου: Ο θάνατος έχει δυο όψεις (ΕΡΤ, 1976)
  • Λέσχη μυστηρίου: Όλοι εναντίον ενός (ΕΡΤ, 1976)
  • Λέσχη μυστηρίου: Τελευταία ειδοποίηση (ΕΡΤ, 1976)
  • Λέσχη μυστηρίου: Ληστεία στον Πύργο (ΕΡΤ, 1976)
  • Λέσχη μυστηρίου: Ένα τριαντάφυλλο για την Έλενα (ΕΡΤ, 1976)
  • Λέσχη μυστηρίου: Το παιχνίδι της τύχης (ΕΡΤ, 1976)
  • Καταδίωξη (ΥΕΝΕΔ ,1977)
  • Ποιος πληρώνει τον βαρκάρη; (Who pays the Ferryman?, BBC, 1977)
  • Καταδίωξη: Ζητείται πτώμα ( ΥΕΝΕΔ, 1978)
  • Η τελευταία Ιθάκη (ΕΡΤ,1986)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 3 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ