Πέτρος Φυσσούν Εργογραφία

Φιλμογραφία

  • Οι παράνομοι (1958)
  • Μια λατέρνα μια ζωή (1958)
  • Οι υπερήφανοι (1962)
  • Η παράσταση τέλειωσε (1962)
  • Αμαρτωλές (1962)
  • Όσα κρύβει η νύχτα (1963)
  • Ο αδελφός Άννα (1963)
  • Προδοσία (1964)
  • Διωγμός (1964)
  • Η μοίρα ενός αθώου (1965)
  • Διχασμός (1965)
  • Ο ζεστός μήνας Αύγουστος (1966)
  • Επιχείρηση Δούρειος Ίππος (1966)
  • Ένοχοι (1966)
  • Αυτή η γη είναι δική μας (1967)
  • Ο αλύγιστος (1968)
  • Μπροστά στην αγχόνη (1968)
  • Η οργή του αδικημένου (1969)
  • Οι γενναίοι του Βορρά (1970)
  • Μαντώ Μαυρογένους (1971)
  • Αέρα, αέρα, αέρα (1972)
  • Χωρίς μάρτυρες (1983)
  • Δεξιότερα της δεξιάς (1989)
  • Rosmarinus Officinalis ή Δενδρολίβανος ο Φαρμακευτής (2008)
  • Το πέταγμα του κύκνου (2010)

Τηλεοπτικές Σειρές

  • Αστυνομικές ιστορίες (1973, ΥΕΝΕΔ)
  • Συνταγματάρχης Λιάπκιν (1979, ΥΕΝΕΔ)
  • Το πάθος (1984, ΕΡΤ2)
  • Μέσα από το πλήθος (1984, ΕΡΤ2)
  • Ποιος σκότωσε τον Άβελ (1988, ΕΤ2)
  • Δεύτερη πνοή: Ένα κεφάλι σε χρυσό κλουβί (1988, ΕΤ2)
  • Ο κίτρινος φάκελος (1990, ΑΝΤ1)
  • Ακριβή μου Σοφία (1990, ΕΤ1)
  • Οικογένεια (1990, ΑΝΤ1)
  • Ο πύργος των Μοσκώφ (1991, ΕΤ1)
  • Τμήμα ηθών: Η κεφαλή του Ερμή (1992, ΑΝΤ1)
  • Πάθος (1993, ΕΤ1)
  • Κωστής Παλαμάς (1993, ΕΤ1)
  • Ανατομία ενός εγκλήματος: Το κουτί της Πανδώρας (1993, ΑΝΤ1)
  • Τμήμα ηθών: Εκδίκηση (1993, ΑΝΤ1)
  • Τα ψάθινα καπέλλα (1995, ΕΤ1)
  • Άγγιγμα ψυχής (1998, ΑΝΤ1)
  • Νίκος Καζαντζάκης-Αναζητώντας το Θεό (1998, ΕΤ1)
  • Για μια θέση στον ήλιο (1999, Mega)
  • Αληθινοί έρωτες: Απαγορευμένος παράδεισος (2007, Alpha)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κωστής Παλαμάς

1 Κωστής Παλαμάς

Έλληνας ποιητής, δοκιμιογράφος, κριτικός λογοτεχνίας, διηγηματογράφος και θεατρικός συγγραφέας, από τις σπουδαιότερες πνευματικές φυσιογνωμίες του νέου Ελληνισμού.

Νίκος Καζαντζάκης

8 Νίκος Καζαντζάκης

Μυθιστοριογράφος, ποιητής, θεατρικός συγγραφέας, δημοσιογράφος, φιλόσοφος και πολιτικός. Ένα από τα μεγάλα κεφάλαια της νεοελληνικής λογοτεχνίας, με τεράστιο σε όγκο, αλλά και σε ε…



Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 3 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ