Μίμης Χρυσομάλλης Εργογραφία

Φιλμογραφία

  • Συννεφιασμένοι ορίζοντες (1968)
  • Μια γυναίκα στην αντίσταση (1970)
  • Υποβρύχιον Παπανικολής (1971)
  • Δι' ασήμαντον αφορμήν (1974)
  • Το βαρύ... πεπόνι (1977)
  • Τον καιρό των Ελλήνων (1981)
  • Άρπα Colla (1982)
  • Βαριετέ (1985)
  • Safe sex (1999)
  • Ένας κι ένας (2000)
  • Το κλάμα βγήκε απ' τον Παράδεισο (2001)
  • Οξυγόνο (2003)

Τηλεταινίες

  • Καλή σου νύχτα κυρ Αλέξανδρε (1981, ΕΡΤ)
  • Το αγαπημένο μας παιχνίδι (1988, ΕΤ1)

Τηλεοπτικές σειρές

  • Το ταξίδι (1976, ΥΕΝΕΔ)
  • Μια φορά κι έναν καιρό: Ο αυτοκρατορικός χοιροβοσκός (1976, ΕΡΤ)
  • Η ζωή του Αττίκ (1985, ΕΡΤ2)
  • Το τυχερό μου αστέρι (1988, ΕΤ2)
  • Επιθεώρηση, επιθεώρηση (1989, ΕΤ1)
  • Σύζυγος με μισθό (1990, ΕΤ1)
  • Χάρρυ Κλυνν show (1990, ΑΝΤ1)
  • Αξιότιμοι κύριοι (1991, ΕΤ1)
  • Βασίλης Ιάσων και Ντόκυ (1992, ΑΝΤ1)
  • Θα μιλήσεις με τον δικηγόρο μου (1992, ΑΝΤ1)
  • Γίγας μοτέλ (1993, Mega)
  • Εσύ αποφασίζεις (1993, Mega)
  • Μια υπέροχη ζωή (1993, Mega)
  • Το τελευταίο αντίο (1994, Mega)
  • Τολμηρές ιστορίες: Ποια από τις δυο; (1994, ΑΝΤ1)
  • Τα χρώματα της αγάπης: Η μικρή Δανάη (1997, ΕΤ1)
  • Σαν αδελφές (1999, ΕΤ1)
  • Επιφάνεια (2001, Mega)
  • Λίστα γάμου (2003, ΝΕΤ)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα Εισόδια της Θεοτόκου

2 Τα Εισόδια της Θεοτόκου

Θεομητορική εορτή της Χριστιανικής Εκκλησίας, με την οποία τιμάται η είσοδος για τους Ορθοδόξους και η εμφάνιση για τους Καθολικούς της μικρής Μαριάμ (Μαρίας) στο Ναό του Σολομώντο…

Μάργκαρετ Θάτσερ

7 Μάργκαρετ Θάτσερ

Η Μάργκαρετ Θάτσερ υπήρξε η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας και η πιο διάσημη βρετανίδα πολιτικός του 20ου αιώνα μετά τον Γουΐνστον Τσόρτσιλ.

Τέλος το φαξ από την Πρωτοχρονιά - Η συσκευή που αποτέλεσε επανάσταση τη δεκαετία του 80

8 Τέλος το φαξ από την Πρωτοχρονιά - Η συσκευή που αποτέλεσε επανάσταση τη δεκαετία του 80

Eφευρέθηκε το 1843 από τον Σκωτσέζο μηχανικό και εφευρέτη, τον Alexander Bain, αλλά ευρέως χρησιμοποιήθηκε μετά τη δεκαετία του 70 οπότε και η Rank Xerox έβγαλε στην αγορά το πρώτο…



Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 3 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ