Νίκη Λινάρδου —  Εργογραφία

Φιλμογραφία

  • ​Λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο (1955)
  • Η καφετζού (1956)
  • Λατέρνα φτώχεια και γαρύφαλλο (1957)
  • Της νύχτας τα καμώματα (1957)
  • Η κυρά μας η μαμή (1958)
  • Μια ζωή την έχουμε (1958)
  • Αστέρω (1959)
  • Ο θησαυρός του μακαρίτη (1959)
  • Ο Θύμιος τάκανε θάλασσα (1959)
  • Το ξύλο βγήκε απ' τον Παράδεισο (1959)
  • Τρεις μάγκες στο παρθεναγωγείο (1959)
  • Ο Ηλίας του 16ου (1959)
  • Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες (1960)
  • Τα κίτρινα γάντια (1960)
  • Το αγόρι π' αγαπώ (1960)
  • Ο καλός μας άγγελος (1961)
  • Το παιδί του μεθύστακα (1961)
  • Χαμένα όνειρα (1961)
  • Όταν λείπη η γάτα (1962)
  • Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης (1963)
  • Το τεμπελόσκυλο (1963)
  • Το τυχερό πανταλόνι (1963)
  • Θα σε κάνω βασίλισσα (1964)
  • Ο Αριστείδης και τα κορίτσια του (1964)
  • Υπάρχει και φιλότιμο (1965)
  • Η αδελφή μου θέλει ξύλο (1966)
  • Όλοι οι άνδρες είναι ίδιοι (1966)
  • Φίφης ο ακτύπητος (1966)
  • Καλώς ήλθε το δολλάριο (1967)
  • Ο Ρωμηός έχει φιλότιμο (1968)

Τηλεοπτικές παραγωγές

  • Απ’ τον παππού στον εγγονό ( Μουσικοχορευτικό, ΥΕΝΕΔ, 1974)
  • Τραγουδώντας, γελώντας, χορεύοντας (Μουσικοχορευτικό, ΕΡΤ, 1980)
  • Τόμπολα Γνώσεων (Τηλεπαιγνίδι, ΕΤ2, 1989)
  • Η επιθεώρηση του χθες και του σήμερα (Εκπομπή, ΕΤ-2, 1990)
  • Αξέχαστες κωμωδίες (Σειρά, ΕΤ1, 1996)
  • Ο Επ και η παρέα του (Παιδικό, ΕΤ1, 1999).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 3 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ