Μαρίκα Κρεββατά
1910 – 1994

Εργογραφία

Φιλμογραφία

Δελησταύρου και υιός (1957)
Η Λίζα τόσκασε (1959)
Φτώχεια και αριστοκρατία (1959)
Το ξύλο βγήκε απ' τον Παράδεισο (1959)
Ο Ηλίας του 16ου (1959)   
Το κλωτσοσκούφι (1960)
Δουλέψτε για να φάτε (1961)
Εταιρία θαυμάτων (1962)
Όταν λείπει η γάτα (1962)
Ένας βλάκας με πατέντα (1963)    
Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης (1963)
Άλλος για το εκατομμύριο (1964)
Κόσμος και κοσμάκης (1964)
Τα δίδυμα (1964)    
Τρία κορίτσια από την Αμέρικα (1964)
Βάνα (1965)
Μια γυναίκα χωρίς ντροπή (1965)
Ο μετανάστης (1965)
Ο ουρανοκατέβατος (1965)
Φτωχός εκατομμυριούχος (1965)
Υιέ μου Υιέ μου (1965)
Ο αδελφός μου ο λόρδος (1966)
Όλοι οι άνδρες είναι ίδιοι (1966)
Η γυναίκα μου τρελλάθηκε (1966)
Ο ανακατωσούρας (1967)
Ο μόδιστρος (1967)
Ο πεθερόπληκτος (1968)
Ένας μάγκας στα σαλόνια (1969)
Η κόμησσα της φάμπρικας (1969)
Ξύπνα κορόιδο (1969)
Ο παραμυθάς (1969)  
Ο απίθανος (1970)
Ο ακτύπυτος κτυπήθηκε (1970)
Ο ξεροκέφαλος (1970)
Ο παιχνιδιάρης (1970)
Διακοπές στο Βιετνάμ (1971)
Ο πρίγκηπας της αγοράς (1972)
Πως καταντήσαμε Σωτήρη (1972)
Ένας τρελός τρελός αεροπειρατής (1973)
Ο αισιόδοξος (1973)

Τηλεοπτικές σειρές

Εικοσιτετράωρο ενός παλιατζή (1972, ΕΙΡΤ)