Κατερίνα Γώγου Εργογραφία

Φιλμογραφία

  • Ο άλλος (1952)
  • Δράκουλας & Σία (1959)
  • Το ξύλο βγήκε απ' τον Παράδεισο (1959)
  • Άντρας είμαι και το κέφι μου θα κάνω (1960)
  • Εφιάλτης (1961)
  • Το έξυπνο πουλί (1961)
  • Παιδί της πιάτσας (1961)
  • Νόμος 4000 (1962)
  • Οι γυναίκες θέλουν ξύλο (1962)
  • Τα κοθώνια του θρανίου (1962)
  • Του Κουτρούλη ο γάμος (1962)
  • Ανήσυχα νιάτα (1963)
  • Η ψεύτρα (1963)
  • Μεσάνυχτα στη βίλα Νέλλη (1963)
  • Παλληκαράκια της παντρειάς (1963)
  • Τα παλιόπαιδα (1963)
  • Άπονη ζωή (1964)
  • Γάμος αλά ελληνικά (1964)
  • Δεσποινίς διευθυντής (1964)
  • Μας ενώνει ο πόνος (1964)
  • Το κορίτσι της Κυριακής (1964)
  • Κάλλιο πέντε και στο χέρι (1965)
  • Μια τρελή τρελή οικογένεια (1965)
  • Φτωχολογιά (1965)
  • Η γυνή να φοβήται τον άνδρα (1965)
  • Ο τρελός τα 'χει τετρακόσια (1968)
  • Η θυσία μιας γυναίκας (1969)
  • Η ωραία του κουρέα (1969)
  • Πληγωμένα νειάτα (1969)
  • Αγάπη για πάντα (1970)
  • Τρελά κορίτσια απίθανα αγόρια (1970)
  • Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση (1971)
  • Ναι μεν, αλλά (1972)
  • Υπέροχες νύφες κορόιδα γαμπροί (1972)
  • Το βαρύ πεπόνι (1977)
  • 1922 (1978)
  • Παραγγελιά (1980)
  • Όστρια, το τέλος του παιχνιδιού (1984)

Τηλεοπτικές σειρές

  • Λέσχη μυστηρίου (1976, ΕΡΤ)
  • Δώδεκα και τέταρτο ακριβώς (1976, ΕΡΤ)

Ποίηση

  • Τρία κλικ αριστερά (1978)
  • Ιδιώνυμο (1980)
  • Το ξύλινο παλτό (1982)
  • Απόντες (1986)
  • Ο μήνας των παγωμένων σταφυλιών (1988)
  • Νόστος (1990)
  • Με λένε Οδύσσεια (2002)
  • Τώρα να δούμε εσείς τι θα κάνετε: Ποιήματα 1978-2002 (2013)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα Δεκεμβριανά (1944)

2 Τα Δεκεμβριανά (1944)

Με την ονομασία αυτή είναι γνωστή η ένοπλη σύγκρουση, που έλαβε χώρα στην Αθήνα, μεταξύ του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ από τη μία πλευρά και των κυβερνητικών και βρετανικών δυνάμεων από την άλλη.



Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε κάθε μέρα στο email σας τα σημαντικότερα άρθρα του «Σαν Σήμερα .gr»


ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕΛΟΥΣ

premium Γίνε συνδρομητής με μόλις 3 € / μήνα, στήριξε τον αγαπημένο σου ιστότοπο
και απόλαυσε premium περιεχόμενο, χωρίς διαφημίσεις!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ