Λίλη Παπαγιάννη
1935 – 2015

Εργογραφία

Φιλμογραφία

  • Νταντά με το ζόρι (1959)
  • Το μυστικό του κόκκινου μανδύα (1960)
  • Ταξίδι (1962)  
  • Δις διευθυντής (1964)
  • Η χαρτοπαίχτρα (1964)
  • Οι φτωχοδιάβολοι (1964)
  • Μια τρελή τρελή οικογένεια (1965)
  • Η γυνή να φοβήται τον άνδρα (1965) 
  • Εκδρομή (1966)   
  • Παύλος Μελάς (1974)
  • Η βαλίτσα του παπά (1978)

Τηλεοπτικές σειρές

  • Επειδή και δια ταύτα (1972, ΕΙΡΤ)
  • Οι δίκαιοι (1974, ΥΕΝΕΔ)
  • Μεθοριακός σταθμός (1974, ΥΕΝΕΔ)
  • Ένας Πυγμαλίων (1975, ΥΕΝΕΔ)
  • Ένοχοι (1977, ΕΡΤ)